2014.09.01.@ 17.09

Újabb eljegyzés a királyi családban?

Extragyors love-üzemmódra kapcsolt Harry herceg és új barátnője. Képzeld, bár még csak nemrég jöttek össze, de a hírek szerint már az esküvő is szóba került közöttük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb eljegyzés a királyi családban?

Nemrég írtunk róla, hogy az ifjabb trónörökös nyár közepén becsajozott, és új barátnőjét nem sokkal később már be is mutatta a királyi családnak. A royal family pedig szuperül fogadta Camilla Thurlowt, hiszen a csajszi nemcsak szép és okos, hanem ugyanabban a segélyszervezetben tevékenykedik, amiben annak idején Diana is részt vett. Sőt, az is bizonyítja, mennyire elfogadták, hogy még Harry 30. szülinapi partijára is meghívták, ami tényleg nagy megtiszteltetésnek számít.

A hírek szerint pedig nemcsak Vilmos herceg és Katalin adták áldásukat a csajszira, hanem maga a királynő is, ami igencsak ritkán fordul elő! Egy forrás ráadásul a Us Weeklynek azt is elárulta, hogy Harrynek sem lenne ellenére, hogy lezárja a zűrös múltját és végleg megállapodjon. Ezt pedig az is alátámasztja, hogy a pár hamarosan Harry barátaival együtt egy luxus jachtra megy vakációzni, ilyen pedig korábban még sosem fordult elő! Úgyhogy természetesen a találgatások is rögtön megindultak, és sokan azt rebesgetik, hogy Harry ezen a nyaraláson Camilla kezét is megkéri! Te el tudod képzelni az ifjabb trónörökösről, hogy végre megállapodik?

Címkék: camilla thurlow eljegyzés harry herceg Kate Middleton királyi család királyi esküvő vilmos herceg

Még több friss