Britney Spears újra szingli

Nemrég még úgy tűnt, hogy Britney ezúttal tényleg megtalálta az Igazit, annyira boldognak látszott David Lucadóval, sőt már az esküvőt tervezgette. Nem csoda, hogy mindenki meglepődött, mikor a napokban bejelentették, hogy szakítottak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears újra szingli

Szegény Britney Spears-nek úgy látszik, egyáltalán nincs szerencséje a szerelemben, mert egyik csalódás éri a másik után. Még csak 31 éves, de már kétszer elvált, a tavalyi évet pedig azzal indította, hogy felbontotta az eljegyzését az előző pasijával. Később viszont összejött az ügyvédként dolgozó Daviddel, akivel annyira egymásba zúgtak, hogy pár hete már olyan pletykák is felröppentek, hogy még idén összeházasodnak. Múlt hét végén viszont már arról szóltak hírek, hogy David félrelépett, és emiatt szakítottak. Britney pedig nem sokkal később megerősítette a dolgot, mert a következőt posztolta Twitterre: „Ahhhh the single life!” (magyarul: Ó, a szingli élet!).

Britney és David januárban a People’s Choice Awards-on

Később az is kiderült, hogy David még augusztus elején egy házibuliban táncolt meglehetősen meghitten egy idegen csajszival, akivel vadul csókolózott is, valaki pedig titokban videóra vette az egész jelenetet. A felvételt aztán az illető hetekig próbálta eladni hollywoodi újságoknak és netes oldalaknak, de végül Britney apja vette meg tőle, hogy megkímélje lányát a megaláztatástól. Persze azért megmutatta neki a videót, és Brit ezek után rögtön szakított is a csalfa sráccal. David pedig azóta is szerelmes üzenetekkel bombázza és megpróbálja visszaszerezni, de Britney hallani sem akar dologról, sőt az apja és a menedzsere el is tiltották tőle az exét. Szerencsére viszont úgy tűnik, az énekesnőt ezúttal nem viseli meg annyira a szakítás, mert Las Vegas-i koncertsorozatát megállás nélkül folytatja.

Címkék: britney spears David Lucado megcsalás szakítás szakított szingli

Még több friss