Csekkold Angelina Jolie esküvői ruháját!

Fogadjunk, mikor meghallottad, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodtak, azonnal kíváncsi lettél, hogy vajon milyen ruciban mondta ki a boldogító igent a színésznő? Akkor van egy szuper hírünk, ugyanis az első képek már meg is jelentek a sztárpár esküvőjéről!

Csekkold Angelina Jolie esküvői ruháját!

Mint arról már múlt héten beszámoltunk Angelina és Brad a legnagyobb titokban házasodtak össze augusztus 23-án a franciaországi birtokukon. Az esküvő teljesen zártkörű volt: csak a gyerekeik és a Pitt-család néhány tagja vett részt, Angie még az apukáját, Jon Voight-ot sem hívta meg. A meghitt ceremónián készült képeket viszont már nem őrizték ilyen titkosan, mert úgy döntöttek, hogy két magazinnak, a People-nek és a Hello!-nak is eladják őket, hogy az így befolyt összeggel a saját alapítványaikat támogassák.


Ennek pedig mi duplán örülünk, mert végre megcsodálhatjuk Angie Atelier Versace ruháját, amit a színésznő a divatház tervezőjével, Luigi Massival és hat gyerekével közösen álmodott meg. „Luigi olyan, mintha a családom része lenne, és el se tudtam volna képzelni, hogy más tervezze a ruhámat. Ismeri és szereti a gyerekeket is, így remek móka volt a közös munka” – mesélte Angelina a People magazinnak. És hogy milyen lett a végeredmény? Elölről egy elegáns, letisztult fehér ruci, a hátsó része viszont már sokkal extrémebb volt, a fátylat és az uszályt ugyanis a gyerekek rajzai színesítették. Egy biztos: Mrs. Pitt biztos megnyerné a legkülönlegesebb esküvői ruha díját! Neked hogy tetszik?


Még több

friss