2014.09.03.@ 05.09

Botrányos részletek Kim Kardashian esküvőjéről

Hiába tűnt eddig úgy, hogy tökéletesen sikerült Kim Kardashian és Kanye West hatalmas esküvője, most fellebbent a fátyol: valójában hatalmas drámák zajlottak a háttérben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Botrányos részletek Kim Kardashian esküvőjéről

Kim Kardashian és Kanye West hónapokig készültek az esküvőjükre, és az utolsó részletekig mindent elrendeztek, hogy a nagy napon semmi baki ne csússzon be. De a K mint Kardashian évadzáró részéből kiderült, hogy még így is történtek olyan váratlan dolgok, amelyek teljesen kiborították a sztárpárt, és majdnem tönkretették az egész ceremóniát!

Dráma Nr. 1. A ruci-pánik

Kim őrült diétázásba kezdett a lagzi előtt, hogy az egyedi tervezésű esküvői ruhája (na és amikbe még átöltözött a nap folyamán) tökéletes álljanak rajta. Végül nem is az ő rucija okozta a kalamajkát, hanem azok, amiket a tesóinak választott koszorúslány ruháknak. Az első verziótól ugyanis Khloé és Kourtney annyira kiborultak, hogy nem is akarták felvenni. Éppen ezért az utolsó pillanatban Kanye hívott egy másik tervezőt, aki vadiúj fazonokkal lepte meg a csajokat.

Dráma Nr. 2. Kourtney titka

A második számú botrány éppen az első miatt derült ki, ugyanis Kourtney azért sem akarta felvenni az egyik testhezálló koszorúslány ruhát, mert így leleplezte volna a rokonok előtt, hogy ismét babát vár. De mint kiderült, még a saját vőlegénye, Scott Disick előtt is titkolta a nagy hírt, amit így kénytelen volt bevallani. Scott pedig totál kiborult, amiért Kourtney hetekig nem volt hozzá őszinte és átverte. Kim pedig attól tartott, hogy a vitájuk beárnyékolja az esküvőt, de szerencsére a tesójáéknak végül sikerült tisztázniuk mindent.

Dráma Nr. 3. A Khloe-kóma

Kim most már tutira bánja, hogy az esküvő előtt még egy nagyszabású partit is tartottak, ugyanis a tesója, Khloé többet ivott a kelleténél. A csajszi annyira másnaposnak érezte magát, hogy majdnem lemaradt arról a gépről is, ami a lagzi helyszínére vitte a családot, sőt egyáltalán nem érzett magában arra erőt, hogy elkezdjen készülődni a ceremóniára.

Dráma Nr. 4. Egy tesó mínusz

Kim öccse, Rob az esküvő napján döntött úgy, hogy kihagyja az esküvőt és a Firenzébe tartó repülő helyett inkább a Los Angeles-it választotta. Állítólag a testsúlya miatt kritizálták, a srác pedig ezen annyira megsértődött, hogy még a nővére nagy napja sem tudta visszatartani. Kim pedig teljesen kiborult, amiért a saját testvére cserbenhagyta.

Dráma Nr. 5. Ajjaj, nincs visszaút!

Hiába állt tökéletesen Kimen az esküvői rucija, azért talált a szettjén olyan pontot, amin pánikolhatott. Először annyira zavarta a hatalmas fátyol, hogy inkább úgy döntött, anélkül vonul oltár elé. De az ismerősök szerint ez csak egy ürügy volt arra, hogy kitombolhassa magát, mert rettenetesen izgult amiatt, hogy percek kérdése, és ismét kimondja az igent.

Címkék: botrány esküvő K mint Kardashian kanye west kim kardashian

Még több friss