2014.09.03.@ 16.09

Justin Biebert újra letartóztatták

Még egy hét sem telt el azóta, hogy egy rajongója azzal vádolta meg Justint, hogy ellopta tőle a telefonját, máris újabb rendőrségi ügybe keveredett az énekes. Ezúttal ráadásul nem úszta meg a dolgot bilincs nélkül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Justin Biebert újra letartóztatták

A hatóságok tegnap este hozták nyilvánosságra, hogy múlt péntek letartóztatták Justin Biebert Ontarióban, Kanadában, ahová egyébként Selena Gomezzel kettesben utazott el. A tinisztár ugyanis a quadjával olyan őrülten vezetett, hogy beleütközött egy kisbuszba. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, de Justin és az autó sofőrje annyira összevesztek, hogy egymásnak estek, a szemtanúk pedig végül a verekedés miatt hívták ki a rendőröket. Az énekest be is vitték a helyi kapitányságra, de pár óra múlva már szabadon engedték azzal a feltétellel, hogy szeptember 29-én meg kell jelennie a bírósági tárgyaláson.

Justin persze nem hagyta annyiban a dolgot, és tegnap azt nyilatkozta, hogy az egész balesetről a paparazzi tehetnek. Szerinte ugyanis a kisbuszban egy csapat lesifotós követte őt, és azért ütköztek össze, mert túl közel hajtottak hozzá, hogy minél jobb képet tudjanak készíteni róla. „Justin Bieber és Selena Gomez nyugalmas pihenését a hétvégén egy csapat paparazzo zavarta meg. Ez sajnálatos módon feljelentéshez vezetett közúti veszélyeztetés és bántalmazáshoz vádjával. De Justin és Selena maximálisan együtt működtek a rendőrökkel, így reméljük, hamarosan megoldódik az ügy” – írta a menedzsere a hivatalos közleményben.

Címkék: autóbaleset Justin Bieber letartóztatás rendőrség selena gomez

Még több friss