2014.09.04.@ 05.09

David Beckham motorbaleset szenvedett

Az exfocista évek óta imád két keréken száguldozni, a napokban viszont egy olyan hatalmasat bukott, ami még őt is megrémítette.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

David Beckham motorbaleset szenvedett

Victoria Beckham sosem csípte igazán, hogy a férjének a motorozás a szenvedélye, hiszen felelőtlenségnek tartja ezt a hobbit családos apaként. Ám David tényleg nem tud meglenni a kétkerekűje nélkül és szinte mindenhová ezzel megy. Sőt, nemrég két barátjával együtt motorral járták be egész Brazíliát. Eddig megúszta bukás nélkül, ám a hétvégén elvesztette az uralmát a motorja felett és óriásit esett. A sztár éppen a West Hollywood-i Shamrock tetováló szalonból távozott, mikor egy forgalmas útszakaszon elbukott a Sunset Boulvardon.

A szalon alkalmazottai azonnal odarohantak hozzá, mert azt hitték, hogy súlyos baja esett. Szerencsére kiderült, hogy David megúszta néhány karcolással, de azért kapott néhány kötést a jobb alkarjára és a csuklójára. Másnap pedig már repülőre is szállt, hogy New York-ba utazzon a gyerekekkel, Victoria ugyanis már javában készül a Fashion Weekre. Ugye, hogy a kötéstől csak még ellenállhatatlanabb, ahogy a cuki Harpert cipeli a reptéren?Címkék: baleset david beckham focista motor

Még több friss