2014.09.05.@ 16.09

Kiállítják Jennifer Lawrence meztelen képeit

Úgy tűnik, Jennifer Lawrence-nek esélye sincs arra, hogy töröltesse az internetről azokat a pucér fotókat, amik kiszivárogtak róla. Sőt, most életnagyságú képeken akarják mutogatni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiállítják Jennifer Lawrence meztelen képeit

Az év legnagyobb botránya kerekedett abból az esetből, hogy egy hacker feltörte több mint 100 sztárcsajszi mobilját, és így megszerezte meztelen fotóikat és videóikat. Jennifer Lawrence most pedig már tuti bánja, hogy elismerte, valóban ő szerepel a felvételeken, ugyanis egy művész éppen ezzel akar visszaélni. Azt tervezi, hogy egy életnagyságú vászonra nyomtatja ki JLaw és Kate Upton képeit is, ahol teljesen pucéran pózolnak, és egy floridai galériában kiállítja őket. Ezek a „művek” a „Fear Google” nevű kampány részei lennének, vagyis így akarják felhívni arra a figyelmet, hogy a digitális világ mennyire sértheti az ember privát szféráját.

De Jennifer Lawrence valószínűleg nem örül az ötletnek. A színésznő már a botrány első napján az ügyvédjén keresztül üzent, hogy mindenkit beperel, aki felhasználja ezeket a felvételeket, hiszek az ő magántulajdonában voltak. Nem véletlen, hogy többen is össze akarnak fogni a művész ellen, és arra biztatnak másokat, senki ne látogassa meg ezt a kiállítást. Hiszen így az a kérdés is felmerül, hogy ha a hackernek valóban van egy szexvideója Jenről, ahogy állítja, akkor egy filmesnek arra is joga van, hogy ezeket szélesvásznon vetítse?

Címkék: botrány hacker Jennifer Lawrence meztelen fotók meztelen képek szex

Még több friss