Scarlett Johansson anyuka lett

Hurrá, tegnap megszületett Scarlett Johansson és vőlegénye, Romain Dauriac első gyereke! A kislány teljesen egészséges és a hírek szerint egy igazi szépség, ráadásul nagyon cuki nevet kapott.

Scarlett Johansson anyuka lett

Tökéletes a boldogság Scarlett életében, hiszen már két éve a legnagyobb szerelemben él együtt francia újságíró vőlegényével, és végre megszületett az első gyermekük is, akinek az érkezését márciusban jelentették be. A kislányt Rose Dorothy-nak hívják, és a második nevét a színésznő nagymamája után kapta. „A mama és lánya is nagyon jól vannak” – árulta el egy informátor, aki azt is megsúgta, hogy Rose nagyon szép baba. Az biztos, hogy ha híres édesanyja génjeit örökölte, akkor valóban gyönyörű bébi lehet. Fotót viszont egy darabig biztos nem láthatunk róla, mert a pár szeretné megóvni a nyilvánosságtól.

Scarlett egyébként már nagyon várta ezt a pillanatot, mert korábban többször nyilatkozta, hogy fiatalon szeretne édesanya lenni. A várandósságot is nagyon jól viselte, és nagyon pluszkilókat sem szedett fel magára az elmúlt hónapokban, viszont a pocakja hatalmas volt. Néhány hete a vőlegényével lehetett látni, ahogy együtt fagyiznak, és a színésznő egy óriás farmeringbe burkolta magát. Nagyon gratulálunk a kicsi érkezéséhez!


Még több

friss