Sztár lett Katalin és Vilmos kutyája

Kate Middleton és Vilmos herceg cuki kutyusa, Lupo már eddig is rengeteg hivatalos fotón pózolt együtt a hercegi párral. Most viszont minden esélye megvan, hogy ugyanolyan híres legyen, mint gazdijai, mert egy könyvsorozat főhőseként szerepel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztár lett Katalin és Vilmos kutyája

Katalin még 2011 karácsonyára kapta a szüleitől ajándékba a fekete cocker spánielt, akit azóta is imád. Nem csoda, hogy Lupo a György herceggel készült első hivatalos családi képükön is ott pózolt velük, és azóta is szinte mindenhová kíséri őket.


A napokban pedig egy gyerekkönyv is megjelent, aminek ő a főszereplője. A Lupo and the secret of Windsor Castle (magyarul Lupo és a Windsor-kastély titka) a cuki négylábú kalandjáról szól, ahogy megpróbál kinyomozni egy udvari rejtélyt. De természetesen Katalin, Vilmos és a kis György herceg is felbukkannak a történetben.


Az írónő, Aby King egyébként akkor találta ki Lupo képzeletbeli sztoriját, mikor pár éve a Kensington-palota nyilvános kertjében sétáltatta a saját spánieljét, aki egyszer csak belopódzott a lezárt területre. A könyv pedig már a megjelenés előtt hatalmas sikert aratott, mert rengeteget előrendelték, ezért a kiadó rögtön egy egész sorozatot berendelt. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy Lupo, a királyi kutyus lehet a következő világsztár. Ki tudja, talán film is készül a könyvekből, mint mondjuk a Harry Potter-sorozatból… Mi mindenesetre nagyon örülnénk neki!


Címkék: Katalin hercegné Kate Middleton könyv kutya Lupo vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss