2014.09.07.@ 05.09

A sztárok legdurvább pazarlásai

Úgy látszik, a hírességeknek tényleg semmi sem drága! Van, aki a külsejére, van aki a gyerekére, sőt akad, aki az ölebére képes akár milliókat is költeni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sztárok legdurvább pazarlásai

Milliós manikűr

Biztosan te is bosszankodsz, ha a nyaralás alatt lekopik a lakkod. De Rihanna egyenesen kiborult, amikor egy aprócska sérülés lett a manikűrjén, miközben a Földközi-tenger környékén vakációzott. Viszont ahelyett, hogy elugrott volna az egyik helyi szalonba, inkább megkérte a profi körömszakértőjét, hogy ugorjon el hozzá. Az énekesnő pedig biztosított neki egy elsőosztályú repülőjegyet, egy luxus apartmant, így költött 6 ezer fontot, vagyis majdnem másfél millió forintot arra, hogy csodás manival villogjon.

Ásványvizes pancsi

Beyoncé mindent megtesz azért, hogy a kislánya érezze, mennyire különleges életük van. Nem elég, hogy Blue Ivy legutóbbi szülinapjára egy egész állatparkot kibéreltek, tavaly szilveszterkor egy olyan medencében fürödtek, amit Evian vízzel töltöttek fel. Ehhez a luxuspancsoláshoz ezer liter duplán szűrt ásványvízre volt szükség, ami 3 ezer fontba, vagyis közel 1,2 millióba került.

Borsószem királyfi

Valóban nagyon fontos, hogy olyan matracon aludj, ami jót tesz a hátadnak és kényelmes. De tuti nem lennél képes rá 4 millió forintot költeni! A Harry Potter sztárja, Daniele Radcliffe viszont igenis ragaszkodott egy egyedi gyártású darabhoz, ami pontosan ennyibe került. Az biztos, hogy szép álmai lesznek rajta!

Luxustörcsi

Azt eddig is tudtad, hogy Kim Kardashian mindenből csakis a legjobbat választja, na de hogy a férje még rajta is túltegyen, az biztosan fel sem merült benned. Pedig Kanye West a hírek szerint nagyobb díva, mint a valóságshow sztár! Például az arcát csakis Versace törülközőbe hajlandó megtörölni, amiből egyetlen darab 250 fontba, vagyis 100 ezer forintba kerül. Ugye, hogy nem mindegy mivel itatod fel a vízcseppeket?

Szelleműzés felsőfokon

Fogadjunk, Lady Gagáról egyből az jutna eszedbe, hogy az extrém ruháira költ sokat, pedig nem. Az egyik legdrágább beszerzése egy szellemkereső készülék volt, amiért 5 ezer dollárt, vagyis 1,2 millió forintot fizetett. Az énekesnő ugyanis hisz a túlvilági alakokban és retteg tőlünk. Talán amikor turnéra megy, minden szállodai szobát ellenőriz, ahol megszáll, nehogy kísértetek támadjanak rá.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss