Jennifer Lawrence máris újra szingli

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy kiderült, Jennifer Lawrence a Coldplay énekesével, Chris Martinnal randizik, a legfrissebb hírek szerint máris tönkrement a kapcsolatuk és szakítottak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lawrence máris újra szingli

Jennifer Lawrence-nek valószínűleg az elmúlt pár nap volt élete legszörnyűbb hete. Az egész azzal kezdődött, hogy egy hacker feltörte a mobilját (és még több mint 100 sztárcsajsziét), majd a meztelen és más privát fotóit feltöltötte a netre. Jen nem próbálta tagadni, hogy ő szerepel a képeken, hanem szinte elsőként elismerte, hogy valódiak a felvételek. Ez a bátor lépés viszont csak olaj volt a tűzre, mert ezek után a névtelen hacker egy szexvideót is posztolt, amin állítása szerint szintén a színésznő szerepel. JLaw ráadásul hiába fordult a rendőrséghez, nem tudta elérni, hogy minden oldalról töröljék a fotóit, mivel jól láthatóan nem mindegyiket ő készítette, ezért hivatalosan nem ő a tulajdonosuk. Ezt kihasználva pedig egy művész azzal az ötlettel is előrukkolt, hogy nyilvánosan kiállítja a meztelen képeit.

És ha ez még nem lenne elég szegény Jennek: Chris Martinnak állítólag annyira elege lett a botrányból, hogy a napokban szakított vele. Egy közeli barátja szerint a Coldplay énekese megijedt, hogy róla is előkerülhetnek személyes infók és képek. És attól fél, hogy ezek miatt akár a gyerekei felügyeleti jogát is elveszítheti, mikor hivatalosan is elválnak Gwyneth Paltrow-val. Ezt pedig nem szeretné kockáztatni, ezért úgy döntött, egy ideig jobb, ha nem találkoznak Jenniferrel. Hát, Chris most nagyot csalódtunk benned, mert ahelyett, hogy elhagyod, inkább ki kellett volna állnod Jen mellett ebben a nehéz helyzetben!

Címkék: botrány Chris Martin Jennifer Lawrence meztelen fotók meztelen képek sztárhírek

Még több friss