Katalin hercegné ismét babát vár

Az elmúlt hónapokban már többször is felröppent a hír, hogy hamarosan érkezik György herceg kistestvére. Most viszont a királyi család hivatalosan is bejelentette, hogy úton van a második trónörökös!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné ismét babát vár

A Kensington-palota ma délelőtt hivatalos közleményben jelentette be, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeküket várják. Katalin viszont sajnos ismét nehezen viseli a terhességet, mivel egy hyperemesis gravidarum nevű szindróma miatt állandó rosszullétek gyötrik. Emiatt kórházba is szállították, mikor a kis György herceggel volt várandós, és most is folyamatos orvosi felügyelet alatt áll, mivel még a kritikus 12 hetes határt sem lépte át.

A közleményből az is kiderül, hogy Vilmos és Katalin csak nemrég tudták meg, hogy újabb trónörökös érkezik a családba. De a hercegné rosszullétei miatt úgy döntöttek, hogy nem titkolóznak, mert emiatt több hivatalos programját is kell lemondania. Mi mindenesetre gratulálunk nekik, és már most alig várjuk, hogy jövőre megpillanthassuk a királyi bébit. Te mit gondolsz: vajon a kis Györgynek öccse vagy húgicája lesz?

Címkék: györgy herceg Katalin hercegné Kate Middleton terhes trónörökös vilmos herceg

Még több friss