2014.09.09.@ 05.09

Botránykönyv készült Kate Mossról

A szupermodellről eddig is tudtuk, hogy igencsak zűrös volt az élete, de ez a könyv, ami most jelenik meg róla, akár végleg tönkreteheti a hírnevét és karrierjét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Botránykönyv készült Kate Mossról

Kate Moss korábban maga is elismerte, hogy gondjai voltak az alkohollal és a drogokkal is, de azért igazi részleteket sosem osztott meg a nyilvánossággal ebből a sötét időszakból. Most viszont egy Maureen Callahan nevű szerző úgy döntött, hogy még a szupermodell legapróbb titkait is felfedi, és hihetetlen dolgokról számol be az életrajzi könyvében.

A bulik íze

Kate mindössze 14 éves volt, amikor egy ügynök először felfedezte őt a reptéren, majd néhány évvel később berobbant a köztudatba. Talán a fiatal kora is hozzájárult ahhoz, hogy hamar belekóstoljon az őrült bulikba. Kate először az ivás rabja lett, és gyakran annyira kiütötte magát, hogy akár két hétig ki sem kelt az ágyból. Sokan már ekkor elkezdték félteni attól, hogy rossz vége lesz ennek az életvitelnek.

Szerelemfüggő

De akkor vált igazán aggasztóvá a helyzet, amikor 1994-ben összejött Johnny Depp-pel, akinek szinte a megszállottjává vált. „Mindketten falták az alkoholt, a kábítószert, a cigit és szexfüggők voltak. Kate volt az a lány, aki véletlenül lett szupermodell, Depp pedig a punk-rock művész, aki véletlenül lett filmsztár” – írja róluk Callahan. A csajszi annyira odáig volt a színészért, hogy folyamatosan attól rettegett, mikor hagyja el őt, mert félt, hogy nem tetszik neki a kis melle, vékony lába és kusza fogsora miatt.

Kate és Johnny a 90′-es években

Szakítás utáni őrület

Végül Johnny Depp tényleg szakított vele, mert ő sem bírta tovább Kate tempóját. „Johnny összetörte a szívét, és ő totál beleőrült ebbe az egészbe. Elvesztette a kontrollt a drogok és az alkohol felett, és sehogy sem tudott leállni” – áll a könyvben, amiben Kate ismerősei is megszólalnak: „Bárkit képes volt az asztal alá inni, akár egy liter vodkát is ledöntött egy ültő helyében”. De a modell a szakítás után nemcsak az ivásba és a bulizásba menekült, hanem leszbikus kalandokba is belevetette magát. Egy alkalommal még egy édeshármasba is belekeveredett Jude Law-val és akkori feleségével, Sadie Frosttal, aki állítólag egy kicsit bele is szeretett Mossba.

Kate Pete Dohertyvel

Mámoros kifutó

Kate pedig hiába próbálkozott az elvonóval, sokáig nem sikerült leszámolnia a függőségével. „Egyszer sem lépett józanul a kifutóra tíz év alatt” – árulták el a volt kollégái. Sőt, ismét rosszabbra fordult a helyzet, amikor összejött a rockzenész Pete Dohertyvel, aki még mélyebbre rántotta. Sokan emiatt nem akartak együtt dolgozni a szupermodellel, mert megbízhatatlannak tartották. Szerencsére végül 2007-ben találkozott Jaime Hince-szel, akivel össze is házasodtak, és akinek a kedvéért képes volt arra, hogy józan életet éljen. De az tuti, hogy ha ez a botránykönyv a férje kezébe kerül, biztosan lesz néhány nehéz pillanatuk, mert olyan részletek is szerepelnek benne, amiket legszívesebben Kate is titkolna. Nem csoda, hogy totál kiborult, mikor megtudta, hogy a beleegyezése nélkül is megjelentetik!

Kate és Jamie az esküvőjükön 2011-ben

Címkék: alkohol botrány drogok Kate Moss könyv modell sztárhírek

Még több friss