Britney Spears-t egy pornósztárral csalták meg

Hihetetlen, hogy szegény Britney-nek mennyire nincs szerencséje a szerelemben! Hiszen nem elég, hogy nemrég szétmentek a pasijával, most az is kiderült, miért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears-t egy pornósztárral csalták meg

Ahogy már korábban megírtuk, mikor Britney Spears és pasija, David Lucado szakítottak, mindenki biztos volt abban, hogy a dolog hátterében a megcsalás áll. Aztán pár nappal később a bizonyíték is előkerült: egy olyan videó, amin David egy eddig ismeretlen csajszival csókolózik egy vad buliban.

De ha azt hiszed, hogy szegény Britney megaláztatásai csak eddig tartottak, akkor sajnos tévedsz. A legújabb hírek szerint ugyanis a rejtélyes csajszi nem más, mint egy híres amerikai pronósztár, Cali Lee! A lány egyébként 2009-ben forgatta az első felnőtt filmjeit, és azóta is közkedvelt csillagnak számít az amcsi pornóiparban, sőt, hivatásos escortként is dolgozott híres sztárpasik mellett. Britney pasijába is valahogy így botlott bele, és azonnal viszonyba kezdtek egymással.

Szerencsére viszont úgy tűnik, Britney sokkal kevésbé borult ki a dologtól, mint amire számítani lehetett. Legutóbbi koncertjén ugyanis a rajongóival is őszintén megosztotta, hogy mi történt vele:

„Mostanra biztosan mindannyian hallottátok, hogy a barátom megcsalt engem. De tudjátok mi a legjobb az egészben? Hogy újra kezdődnek az első randik!”

Nahát Britney, minden elismerésünk, hogy ilyen jól viseled a dolgot! Csak így tovább, csajszi, biztosak vagyunk benne, hogy a megfelelő pasi már úton van feléd!

Címkék: botrány britney separs csalás félrelépés megcsalás pornósztár sztárhír

Még több friss