2014.09.09.@ 10.09

Miley pályát módosít?

Úgy tűnik, Miley Cyrus új hobbija kezdi kinőni magát, az énekesnő legutóbbi nyilatkozataiban ugyanis többször is célozgatott rá, hogy szívesen hátrahagyná a popkirálynői címet egy művész karrierért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley pályát módosít?

Már írtunk róla, hogy Miley az utóbbi időben egy teljesen új szórakozást talált magának. Hiszen miután elvesztette kutyusát, Floydot, és túl volt a Liam Hemswoth-szel való szakításon is, szüksége volt egy újabb kreatív tevékenységre az éneklés mellett, ami elvonja a figyelmét a fájdalmáról. Szóval így történt, hogy Miley hobbi művésznek állt, és azóta is sorra alkotja a sokkolónál sokkolóbb installációkat dekor cuccokból és megunt játékokból.

A dolog pedig természetesen bejött neki, hiszen egyre többen kíváncsiak az agyament alkotásokra. Így jött az az ötlet is, hogy a legjobban sikerült darabokat kiállítsák a New York Fashion Weeken, a Jeremy Scott show alatt. És hogy milyen műtárgyakat csekkolhatnak majd le azok a szerencsések, akik ellátogatnak Miley Dirty Hippie elnevezésű tárlatára?

Ahogy az énekesnő egy interjúban elmondta, a már Instára posztolt darabok mellett egy különleges vibrátorral is készül majd (ezt egy rajongójától kapta, aki egy koncerten dobta fel neki a színpadra), amit egy hatalmas ananásszal díszít majd.

Hát, mi kíváncsian várjuk, hogy a művészvilág hogyan reagál majd Miley őrült munkáira, és ezzel valószínűleg vagyunk egyedül! Hiszen ahogy az énekesnő nyilatkozataiból kiderült, ő készen állna felhagyni az énekléssel, ha bejön neki ez az újfajta alkotói tevékenység. Te sikert jósolsz Miley-nak?

Címkék: botrány hobbi kiállítás koncert miley cyrus sztárhír vibrátor

Még több friss