David Beckham a tetkójával üzen

Amióta felhagyott a focizással, Beckham sokáig kereste önmagát és azt, hogy mi tenné igazán boldoggá. A jelek szerint megtalálta és nagyszabású terveket dédelget!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

David Beckham a tetkójával üzen


Az exfocista az utóbbi időben belekóstolt a vendéglátóiparba, könyvet írt, de a legjobban a divat világa jött be neki, hiszen nemcsak modellként sikeres, hanem egyre több saját tervezésű holmival rukkol elő. Ám úgy látszik, van még néhány szuper ötlet a tarsolyában, és egészen biztos, hogy a közeljövőben nagy dobásra készül.

David ugyanis egy vadonatúj tetkót villantott meg: a jobb kézfején a „Dream Big Be Unrealistic” felirat díszeleg, ami körülbelül annyit jelent, hogy „Álmodj nagyot, rugaszkodj el a valóságtól”.

Ez a szöveg Jay-Z egyik dalából van, és egy hónappal ezelőtt Victoria Beckham osztotta meg Twitteren ezt az idézetet a zenész és Beyoncé közös turnéja kapcsán.

Ráadásul Beckhamék nemcsak nagy rajongói a házaspárnak, hanem nagyon közeli barátaik is. A mondat pedig teljesen passzol Victoriához és Davidhez, hiszen ha ők ketten valamit a fejükbe vesznek, azt véghez is viszik. Már csak az a kérdés, hogy David ezúttal milyen nagy álmot dédelget, és mikor jut el a megvalósításig. De addig is az tuti, hogy ez a tetkó mindig motiválja majd!

Címkék: david beckham Jay-Z tetoválás victoria beckham

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss