Facebookon bukott le a pedofil férfi

Elképesztő dolgot művelt egy 26 éves angliai férfit, ugyanis 13 évesnek adta ki magát, csak azért, hogy tiniket csábítson el.

2015.10.15. 04:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Facebookon bukott le a pedofil férfi

A tanársegédként dolgozó Matthew Settle borzalmas tervet eszelt ki, hogy becserkéssze az általa kiszemelt tinifiúkat. A férfi ugyanis hamis profilokat hozott létre a Facebookon, amiken 13 és 18 éves testvérpárnak adta ki magát, ezt követően pedig üzenetekkel kezdte bombázni áldozatait. A mit sem sejtő tinik persze végig abban a hitben voltak, hogy egy korukbeli fiúval beszélgetnek és még akkor sem gyanakodtak, amikor Matthew furcsa kérésekkel állt elő: a pedofil férfi arra buzdította őket, hogy küldjenek magukról meztelen fotókat.

pedofil-cosmopolitan

Matthew akkor bukott le, amikor az egyik áldozat családtagja véletlenül beleolvasott a beszélgetésbe és felvette vele a kapcsolatot. Ezután természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, akik nem sokkal később le is tartoztatták a férfit. A házkutatás során pedig még több szörnyűségre derült fény, hiszen összesen 6293 gyermekmeztelenséget ábrázoló fotót, és 166 gyermekpornó videót találtak a férfi számítógépében. Ezért 10 évre szexuális bűnözőnek nyilvánították és 18 hónapos börtönbüntetésre ítélték tetteiért.

Még több friss