Mégsem nő gyorsabban a hajad, ha levágatod a végét?

Sajnos tényleg igaznak tűnik a hír…

Mégsem nő gyorsabban a hajad, ha levágatod a végét?

Tuti te is egy csomó trükköt ismersz, hogyan legyen ragyogóan fényes a loboncod, és hogyan őrizd meg sokáig a színét. Viszont a hajnövekedés gyorsítására egy tipp volt eddig mind felett: válj meg a töredezett, sérült hajvégektől! Most azonban éppen ezt az örök érvényű igazságot torpedózta meg Angela C. Styles fodrász.

Angela szerint ugyanis nem fog gyorsabban nőni a hajad attól, hogy vágatsz a végéből… (aucs!) A magyarázat pedig egyszerű: ezzel a trükkel csak a sérült hajvégektől szabadulsz meg, amik viszont tovább töredeznének, ezzel elvékonyítva a hajat. A meggyengült hajszerkezet így nem tudja elérni azt a hosszt, amire te pályázol. Viszont, ha rendesen vágatsz belőle, és nem csak megszabadulsz a gonosz töredezéstől, zöld utat kap a hajad, hogy egészségesen nőjön. Úgyhogy ezentúl bátrabban mondj igent arra, ha a fodrászod kicsit jobban meg akarja rövidíteni a tincseidet, mint ahogyan azt eredetileg tervezted!

Szóval jó hír, hogy nem hiába kell könnyes búcsút venned az utolsó néhány centitől, de hivatalosan nem is ettől fog gyorsabban nőni a hajad. Szóval, ha odafigyelsz az étkezésre és feltankolsz vitaminokkal, tavaszra már szép fényes és hosszú lobonccal hódíthatsz.

Még több

Frizura