Ez a legjobb dolog, ami a hajaddal történhet

Legalább is ezt ígéri a Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Sampon, amit a Cosmo.hu szerkesztője, Bianka próbált ki. Derítsd ki, hogy tényleg bevált-e a csodaszer!

Mindig is vékonyszálú hajam volt, sőt az évek alatt a hajkoronám kissé meg is ritkult. Mielőtt elfogadtam volna, hogy ezt dobta nekem a gép, sokszor irigykedve néztem a dús hajú barátnőimet és próbáltam kideríteni, hogy mit tesznek a Camila Cabellóéhoz hasonló gyönyörű sörényért. Ezért aztán mindenféle szérumot és hajápolót, hajnövesztő sampont és pakolást kipróbáltam, hogy növeljem a frizkóm volumenét. Ideig-óráig általában mindegyik hatásos volt, de egyikkel sem sikerült átütő és hosszantartó eredményt elérnem. Hogy kihozzam a frizurámból a maximumot, újabb csodaszer után kezdtem kutatni, és így találtam rá a Nuggela & Sulé Prémium Vöröshagyma Samponra, ami első olvasásra meggyőzött. De miért is olyan különleges ez a hajápoló?

Más, mint a többi

A neten keresve derítettem ki, hogy a sampon (vagy inkább hajápoló kúra) „egy olyan exkluzív hajgyógyászati termék, amely kivételes arányban tartalmaz természetes összetevőket, többek között vöröshagyma kivonatot, glikogént és Holt-tengeri sót. Különösen ajánlott azok számára, akik meg szeretnék gyorsítani a hajnövesztés folyamatát, illetve kiváló hajhullás ellen. A kúrának köszönhetően a haj visszanyeri ellenálló képességét és természetes ragyogását.”

Bár a hajnövekedéssel sosem volt gondom, a hajhullással annál inkább. A samponban található vöröshagyma kivonat viszont gondoskodik arról, hogy ez se legyen többé probléma. A benne lévő kvercetin és kén ugyanis gyulladáscsökkentő, keringést serkentő és méregtelenítő anyag, ami a fentebb említettek mellett még a faggyútermelés is szabályozza. Ez pedig szuper hír, hiszen a gyorsan zsírosodó hajam maximum két napig bírja mosás nélkül.

Hatásos hajgyógyszer?

A termék illata nagyon kellemes, citrusos – nyugi, a hagymából csak az értékes összetevők kerültek bele, az aromája nem – az állaga pedig olyan, mint a többi samponé. A felhasználási javaslat szerint minden alkalommal kétszer kell felvinni a cuccot a fejbőrre. Először ugyanis megszabadít a szennyeződésektől és a faggyútól, és ilyenkor nem is habzik annyira. Másodszor pedig felszívódnak belőle az aktív összetevők. Mivel a hajápoló gyengéd a bőrhöz és a ph-értéke is semleges, akár napi használatra is alkalmas, aminek külön örültem, hiszen néha nálam is becsúszik egy-két extra hajmosás.

Több, mint 1 hete mindent az előírtak szerint csinálok, és úgy veszem észre, hogy csökkent a hajhullásom. Bár a maximális eredményt 3 hét után ígéri a samponcsoda, mégis úgy vettem észre, hogy sokkal kevesebb hajszál tömítette el a lefolyót hajmosás után, illetve a hajkefémet sem kellett egy ideje tisztítanom. Az is feltűnt, hogy a hajam egyre később kezd zsírosodni, így remélhetőleg a 3 hét végére nyerek egy plusz napot a mosások között.

Megéri kipróbálni? 

A Nuggela & Sulé termékek több díjat is bezsebeltek már, spanyol sikersztoriként emlegetik a sampont, ami Spanyolország legeladottabbja lett. Az tuti, hogy egyetlen termék sem hatott még így a hajhullásomra, és ilyen kezdés után csak a legjobbakat várom a továbbiakban. Engem meggyőzött, ha téged is, itt tudod beszerezni a 250 ml-es kiszerelést 6590 Ft-ért.

Még több

Frizura