Ez a frizura áll a legjobban a csillagjegyed szerint

Ha eddig nem találtad meg a tökéletes frizkót, most az égiek súgnak a fodrászodnak.

Ez a frizura áll a legjobban a csillagjegyed szerint

Kos

Kevés nő meri bevállalni a rövid pixie frizkót, de te nyugodtan kipróbálhatod. Egy ilyen magabiztos és makacs csajnak szuperül fog állni, és extra önbizalmat ad minden szituációban.

Bika

Nem szeretsz új dolgokkal kísérletezni és inkább a bevált dolgokhoz ragaszkodsz – még a loboncodnál is. Ha egy ici-picit beújítanál, mindenképpen az egyenes, határozott vágást válaszd.

Ikrek

Az egyik pillanatban még imádod a hajad, a következőben pedig utálod. Dobj fel egy kis copfot a fejed búbjára, és ha napközben elunod, egyszerűen csak engedd le. Extra volument varázsol majd neki, hogy korábban lófarokban volt.

Rák

A romantikus lelkedhez a hercegnős hullámok illenek, amit a szezon kedvencével, a gyöngyös kiegészítőkkel tudsz még mesebelibbé varázsolni.

Oroszlán

Minél nagyobb és dúsabb, annál jobban passzol a személyiségedhez. Mint egy igazi oroszlán, te is szereted, ha hatalmas sörénnyel hódíthatsz. Feltűnő és szexi, mint te.

Szűz

Visszafogott a stílusod, de azért szereted, ha rád figyelnek. A szögegyenes hosszú haj már régóta a pasik kedvence és nem is nagyon lehet elrontani. A hétvégi buliban beveted?

Mérleg

Néhány fonattal bolondítsd meg a hajad, amitől érdekes mégis elegáns frizurát kapsz. Akár a melóban is bedobhatod, vagy egy hétvégi családi ebédnél.

Skorpió

Neked aztán senki ne mondja meg, hogy mit és mikor csinálj, vagy hogyan nézz ki. Az irodában lehet kevésbé örülnek a lázadó pillanataidnak, ezért ha merész színben gondolkozol, inkább a hajvégekre fókuszálj.

Nyilas

Utálsz a tükör előtt pepecselni, de a menő loboncról is nehezen mondasz le. Vess be egy kendőt, ami télen is kifejezetten menő és seperc alatt olyan lesz a hajad, mintha órákat szöszöltél volna vele.

Bak

Ha tehetnéd, minden nap más frizkóval mennél be dolgozni, de néha pont ezért csúszol meg a reggeli készülődésnél. Ha elaludtál, csak csavarintsd gyors tarkókontyba a hajad és így aznap is behúzod a good hair day napodat.

Vízöntő

Vibráló színek, félig felfogott haj, frufru. Neked tényleg minden egyszerre kell az életben és a frizurádnál is. Ennél jobban nem is állna semmi a művészlelkednek.

Halak

A Rákokhoz hasonlóan te is a romantikus vonalon mozogsz és szereted a csillámló kiegészítőket. Néhány hajcsat és egy laza konty lesz a te tökéletes kombód.

Még több

Frizura