5 hajtrend, amit ki kell próbálnod idén!

Ezek lesznek a legmenőbb frizurák 2020-ban!

Mahagóni melír

A sötét hajú lányok gyakran megküzdenek azzal, hogy mégis hogyan dobják fel a barna, netán fekete frizurájukat. Ez különösen nehéz, ha azért továbbra sem szeretnél a világosabb szín felé elmenni, de szerencsére idén megérkezett a tuti megoldás! A mahagóni melír mélységet ad a tincseidnek, miközben a barna árnyalatokról sem kell lemondanod.

Cool a kócos

Igen, a bob frizura lesz továbbra is a legnagyobb sláger, ha a haj hosszát vesszük figyelembe. Idén viszont egy kis csavarral érkezik: a határozott vonalak helyett a kicsit kócosabb hatású frizkók lesznek menőbbek, amit leginkább a lépcsőzetesre vágott loknikkal érnek el. Bónusz, hogy ettől tutira dúsabbnak tűnik még az extra vékonyszálú hajad is!

Az év színe

Tudtad, hogy a Pantone festékgyár minden évhez rendel egy-egy színt? A 2020-as év árnyalta pedig nem más, mint a klasszikus kék, aminek egyértelmű, hogy a hajadon is vissza kell köszönnie! Ha bírod a merészebb, bevállalósabb lookokat, akkor csatlakozz az évek óta menő színes haj-trendhez. A vadóc sérójú tömegből pedig tűnj ki a legszuperebb kék tónussal!

Szuper szőke

Az elmúlt években hatalmas divat volt a platinaszőke hajszín. És bár még mindig irtó menő, 2020-ban azért egy picit finomabb árnyalatok lesznek egyre trendibbek. A szinte aranyba hajló, karamell színű loknikat leginkább balayage technikával érdemes elkészíteni, hogy így egész évben meglegyen a napszítta-hatás!

Árnyékos oldal

Óriási nyűgnek érzed, ha folyamatosan be kell csekkolnod a fodrászodhoz egy kis igazításra? Akkor ez a trend abszolút neked való! A festett hajnál az egyik legnagyobb kihívás, hogy mihez kezdj a lenövéssel, amíg nem jutsz el a szalonba – márpedig erre ritkán van időd. Szóval vállald be a hajtő árnyékolást, ami pont tökéletesen illik majd az alapszínedhez, és a lenövéssel sem kell foglalkoznod (annyit).

Te melyik hajtrendet próbálod ki idén?

Még több

Frizura