„A legfontosabb, hogy a fecsegésnek legyen tartalma!” – Villáminterjú Zsidró Tamással

A Cosmo Beauty site-on elindult Zsidró Tamás saját Podcastja, ahol minden adásban egy-egy sztár csajjal fog beszélgetni. Egy gyors interjú erejéig sikerült elkapni a sztárfodrászt, és kiderült, hogy miért lesz minden Cosmo-lánynak must-have ez az új műsor.

„A legfontosabb, hogy a fecsegésnek legyen tartalma!” – Villáminterjú Zsidró Tamással

Milyen témákra számíthatunk majd a Podcastok során?

Ez egy két pólusú beszélgetés lesz, ami minden esetben egy híres hölgy és köztem, a szakember között fog zajlani. A vendégem hajszokásaiból indulunk ki, amire reagálok és esetleges praktikákat adok. Bogi (Dallos Bogi) haja például az X-Faktor végére igencsak elhasználódott a sok igénybevételtől, így egy olyan keratinos kezelést ajánlottam neki, ami újra tölti a haját.

Ezek szerint a sztárok haj kulisszatitkain kívül készülsz olyan tanácsokkal is, amiket minden nő hasznosíthat majd otthon?

Az a legfontosabb, hogy a fecsegésnek legyen tartalma is! Ha egy nő beazonosítja, hogy az ismert beszélgető partnerem haja hasonló, vagy ugyanolyan, mint az övé, akkor maximálisan hasznosítani tudja majd az elhangzó praktikákat. Például, hogy milyen frizura áll jól neki, vagy mi alapján válasszon fodrászt.

Szerinted miért lesz érdemes hallgatni majd az adásokat?

Hát egyrészről miattam! (nevet) Na jó nem, csak viccelek! A Podcast most egy nagyon menő dolog, és nem véletlenül; az ember értelmes és tartalmas dolgokat tud hallgatni reklám nélkül, ráadásul képernyő vagy monitor se kell hozzá! Minket is ezért lesz majd érdemes hallgatni!

Mi az az 5 hajápolási termék, amire minden Cosmo-lánynak szüksége lehet a fürdőszobájában?

Először is ajánlanék egy jó minőségű hajfürdőt, ami a saját hajtípusodnak megfelelő. Egy mélyápolót, amit elég hetente egyszer feltenni – persze csak akkor, ha az illetőnek nincs semmi problémája a hajával. Ezen kívül elengedhetetlen egy gyorsápoló arra az esetre, amikor nincs időnk, hiszen ezt törölköző száraz hajra kell feltenni, és nem kell bajlódni kiöblítéssel. Mindenképpen mondanék egy tőemelő habot is, aminél fontos, hogy csíkokban vigyük fel a hajtőre, és csak ezután szárítsuk meg a hajkoronánkat! Az ötödik pedig legyen egy hajtőspray, amitől egy nagyon szép esésű és texturáltabb hajat kaphatunk.

Mi lesz 2020-ban a legnagyobb hajtrend?

Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de most a „nem fodrászolt fodrászolt” haj felé megy a divat. Ennek az a lényege, hogy kívülről úgy tűnik, mintha nem jártunk volna fodrásznál, pedig valójában egy profi vágásnak köszönhető a lezser esésű forma. Ne essünk abba a hibába, hogy otthon kezdjük el vagdosni a hajunkat, a szakember ugyanis nagyon fontos! De trend ügyileg a természetességen lesz a hangsúly 2020-ban.

Még több

Frizura