Fodrászbalesetnek köszönheti ikonikus frizuráját Dua Lipa

Ilyen, amikor valóra válik a nők egyik legnagyobb rémálma.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Fodrászbalesetnek köszönheti ikonikus frizuráját Dua Lipa

Dua Lipáról nem lehet sokat hallani az utóbbi időkben, de ez persze annak is köszönhető, hogy az énekesnő mindig figyelt arra, hogy a magánélete soha ne végezze a címlapokon.

Ha viszont szemfüles voltál, akkor észrevehetted, hogy Duának nem is olyan régóta teljesen új sérója van, ami rövid idő alatt a védjegyévé is vált. Bár az elsőre kicsit extrémnek tűnő frizura abszolút illik az énekesnő vadócságához, most kiderült, hogy egyáltalán nem szándékosan lett ilyen. Olyannyira nem szándékosan, hogy az elöl rövid, platina szőke, hátul hosszú, sötétbarna hajat konkrétan egy hatalmas fodrászbalesetnek köszönheti a sztár, amiről egy Instasztoriban is beszámolt:

„Közérdekű közlemény: ez határozottan nem egy új hajvágás eredménye, csupán teljesen leégett a hajam a szőkítéstől, de valahogy megbirkózom vele!” – írta az énekesnő, aki szemmel láthatóan eléggé kiborult a történtektől.

Na de mégis, hogy fordulhat elő egy ekkora baki egy ilyen nagy sztáral? Az ember azt hinné, hogy akinek a világ legmenőbb fodrászai készítik a frizkóját, azzal ez tuti nem történhet meg. Pedig ez tévedés, hiszen a sztároknak is ugyanolyan anyagokból épülnek fel a hajuk, így ha káros hatás éri őket, akkor ugyanúgy rosszul járhatnak, mint például te.

Dua Lipának például az eredeti hajszíne sötétbarna, szóval egy szőkítés igen drasztikus következményekkel járhat, és mint látjuk, ez sajnos be is következett. Ha ilyen sötét hajból szeretne valaki platina szőkét varázsolni, akkor az a legfontosabb, hogy ne elsőre akarjuk elérni a végső színt. Ez szigorúan egy több lépcsős folyamat, így egy olyan sötét hajú lánynak, mint amilyen Dua is, legalább 3-4 alkalmat kell végigülnie a fodrásznál, amire világos szőke lesz – biztonságosan! A sztárnál viszont ez valószínűleg összesen egy alkalom volt a gyorsabb eredmény elérésének érdekében, így a hajszálak annyira roncsolódtak, hogy szinte a tövekig leégtek, ettől pedig úgy tűnik, mintha az énekesnő frufrut vágatott volna.

Ezek után még szerencse, hogy nem az egész haját szőkítették ki, csupán egy részét…

Címkék: dua lipa énekesnő frizura haj hajfestés szőkítés sztár új frizura

Még több Frizura

Végre nyitnak a szépségszalonok: ezt üzeni neked a fodrászod

Végre nyitnak a szépségszalonok: ezt üzeni neked a fodrászod

Akár a te fodrászod is írhatta volna ezt a levelet, hogy a lezárások utáni várva várt viszontlátás a lehető legkevesebb parával járjon mindenki számára.

Könnyű befesteni, de szupernehéz megszabadulni tőle – óvatosan, ha fekete hajat szeretnél!

A fekete hajszín szexi, különleges, és hosszú távra szól. Ezt kell tudnod róla az oktatófodrász szerint.

Titkos trükkök a hajbalzsamoddal sztárfodrászoktól

Ott van a fürdőszobapolcon, (remélhetőleg) minden hajmosás után használod, de fogadjunk, hogy tud még újat mutatni a hajkondicionálód!

Amit mindenképp tudnod kell, mielőtt hennával fested be a hajadat!

A hennás hajfestés természetes is, egyszerű is, miért ne próbálnám meg? Azért csekkold előtte, tényleg neked való-e!

Lehet, hogy a hajszíned öregít és nem is tudsz róla!

Nem, nem arról beszélünk, hogy feltűnt egy-két ősz hajszálad. Inkább arról, hogy ha nem jól próbálod eltakarni őket, azzal sokkal rosszabbat tehetsz az összképnek!

Nem vársz tovább, befested magadnak a hajad? Ezt mindenképp olvasd el!

Eddig fodrász festette a hajadat, de most, hogy zárva kell tartania, elgondolkodtál, hogy megoldod magadnak otthon? Ha betartod a szabályokat, jó lesz a végeredmény!

A világ legcukibb hajpakolása – KELL neked egy ilyen!

Egy kis vicceskedés a fürdőben feldobja a napodat, és a hajad is gyönyörű lesz tőle!

Ezért ne feküdj le soha vizes hajjal aludni

Ha kihagyod a szárítást abban a reményben, hogy reggelre lágyan hullámos hajjal ébredsz, azzal könnyen tönkre teheted a hajadat!