Visszatér a világ legcikibb hajtrendje

Te bevállalnád?

Visszatér a világ legcikibb hajtrendje

A ’80-as évek legmenőbb frizkója, a „mullet”, vagyis Bundesliga haj már a fénykorában is megosztotta az embereket: voltak, akik rajongtak érte, másoknak egyáltalán nem jött be. Ma ugyanez a helyzet a frizurával, amit elöl és felül rövidre vágnak, hátul pedig hosszúra hagynak a viselői. Annak idején főleg a sztárpasik vállalták be ezt a hajviseletet, például Charlie Sheen imádta, később viszont Rihanna és Scarlett Johansson is próbálkozott vele – bár utóbbi kettő valószínűleg próbálja letagadni ezt a korszakot…

Rihanna 2013-ban próbálkozott ezzel a frizurával. Fotó: Profimedia – Red Dot

A Cut nevű lap legutóbb Kristin Ess sztárfodrásszal készített interjút, amiből kiderült, hogy a mullet újra divatosnak számít, és bár nem sokan merik bevállalni, mégis menő, aki ilyen frizurával lép utcára: „Nem tetszik mindenkinek, de itt van. Tízévente próbál újra és újra megjelenni, és mindig az új generáció dönti el, hogy szeretné-e viselni vagy sem. A ’80-as évek óta most először tűnik úgy, hogy a 20-as és 30-as korosztály egyáltalán nincs megrémülve tőle, sőt!”

Billie Eilish most hasonló frizkót választott. Fotó: Profimedia – Red Dot

Nem Kristin az egyedüli, aki így gondolja: Riawna Capri szerint 2020 egyenesen a mullet éve lesz. A sztárfodrász hozzáteszi, hogy a rövid-hosszú frizura ugyanúgy érvényesül majd, a tupírozást viszont mindenki mellőzni fogja. „A divatba jobban illeszkedő formában jelenik meg a modern mullet” – mondta a fodrász a Popsugarnak, és hozzátette: „Ez egy olyan hajviselet, amivel kiléphetünk a komfortzónánkból.”   

Fotó: Profimedia – Red Dot

Neked hogy tetszik?

Még több

Frizura