Visszatér a világ legcikibb hajtrendje

Te bevállalnád?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Visszatér a világ legcikibb hajtrendje

A ’80-as évek legmenőbb frizkója, a „mullet”, vagyis Bundesliga haj már a fénykorában is megosztotta az embereket: voltak, akik rajongtak érte, másoknak egyáltalán nem jött be. Ma ugyanez a helyzet a frizurával, amit elöl és felül rövidre vágnak, hátul pedig hosszúra hagynak a viselői. Annak idején főleg a sztárpasik vállalták be ezt a hajviseletet, például Charlie Sheen imádta, később viszont Rihanna és Scarlett Johansson is próbálkozott vele – bár utóbbi kettő valószínűleg próbálja letagadni ezt a korszakot…

Rihanna 2013-ban próbálkozott ezzel a frizurával. Fotó: Profimedia – Red Dot

A Cut nevű lap legutóbb Kristin Ess sztárfodrásszal készített interjút, amiből kiderült, hogy a mullet újra divatosnak számít, és bár nem sokan merik bevállalni, mégis menő, aki ilyen frizurával lép utcára: „Nem tetszik mindenkinek, de itt van. Tízévente próbál újra és újra megjelenni, és mindig az új generáció dönti el, hogy szeretné-e viselni vagy sem. A ’80-as évek óta most először tűnik úgy, hogy a 20-as és 30-as korosztály egyáltalán nincs megrémülve tőle, sőt!”

Billie Eilish most hasonló frizkót választott. Fotó: Profimedia – Red Dot

Nem Kristin az egyedüli, aki így gondolja: Riawna Capri szerint 2020 egyenesen a mullet éve lesz. A sztárfodrász hozzáteszi, hogy a rövid-hosszú frizura ugyanúgy érvényesül majd, a tupírozást viszont mindenki mellőzni fogja. „A divatba jobban illeszkedő formában jelenik meg a modern mullet” – mondta a fodrász a Popsugarnak, és hozzátette: „Ez egy olyan hajviselet, amivel kiléphetünk a komfortzónánkból.”   

Fotó: Profimedia – Red Dot

Neked hogy tetszik?

Címkék: billie eiliesh bundesliga haj frizkó frizura haj hajviselet mullet Rihanna rövid és hosszú haj sztárok

Még több Frizura

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

A legnagyobb baki, ha nem használod – de azért van még pár dolog, amire oda kell figyelni, hogy a hajbalzsamod hatékonyan ápolja a hajadat.

Végre nyitnak a szépségszalonok: ezt üzeni neked a fodrászod

Akár a te fodrászod is írhatta volna ezt a levelet, hogy a lezárások utáni várva várt viszontlátás a lehető legkevesebb parával járjon mindenki számára.

Könnyű befesteni, de szupernehéz megszabadulni tőle – óvatosan, ha fekete hajat szeretnél!

A fekete hajszín szexi, különleges, és hosszú távra szól. Ezt kell tudnod róla az oktatófodrász szerint.

Titkos trükkök a hajbalzsamoddal sztárfodrászoktól

Ott van a fürdőszobapolcon, (remélhetőleg) minden hajmosás után használod, de fogadjunk, hogy tud még újat mutatni a hajkondicionálód!

Amit mindenképp tudnod kell, mielőtt hennával fested be a hajadat!

A hennás hajfestés természetes is, egyszerű is, miért ne próbálnám meg? Azért csekkold előtte, tényleg neked való-e!

Lehet, hogy a hajszíned öregít és nem is tudsz róla!

Nem, nem arról beszélünk, hogy feltűnt egy-két ősz hajszálad. Inkább arról, hogy ha nem jól próbálod eltakarni őket, azzal sokkal rosszabbat tehetsz az összképnek!

Nem vársz tovább, befested magadnak a hajad? Ezt mindenképp olvasd el!

Eddig fodrász festette a hajadat, de most, hogy zárva kell tartania, elgondolkodtál, hogy megoldod magadnak otthon? Ha betartod a szabályokat, jó lesz a végeredmény!

A világ legcukibb hajpakolása – KELL neked egy ilyen!

Egy kis vicceskedés a fürdőben feldobja a napodat, és a hajad is gyönyörű lesz tőle!