Jennifer Lopez divatot teremtett új frizkójával

A régi trend – hála neki – újra menőnek számít!

Jennifer Lopez divatot teremtett új frizkójával

Annak ellenére, hogy Jennifer Lopez már elmúlt 50 éves, olyan mintha egyáltalán nem öregedett volna az elmúlt két évtizedben. A menő Tik Tok-os videói után Jen most egy régi-új dolgot hozott divatba, mégpedig a vastag melírozást!

Jennifer eredeti haja nagyon göndör, így ez a trend tökéletes számára. „Az előre megfontolt melírcsíkok elhelyezésen múlik az egész. Mélyebbnek kell lennie a színnek a töveknél, valamint az arcot keretező highlightokat el kell oszlatni az egész hajban, hogy elég kontrasztos legyen a végeredmény – árulta el az énekesnő hajáról George Papanikolas hajszakértő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2020, időpont: 9:02 (PDT időzóna szerint)

Chris Appleton az énekesnő sztárfodrásza egy sorozat képet töltött fel az Instagram oldalára, ahol tisztán látni a halvány barna és a karamellbarna árnyalatok szuper összjátékát az új frizurájában. Sőt, még egy ultradögös copfot is készített neki a fodrász, amivel JLo eleve még 10 évet simán letagadhatna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés, Márc 10., 2020, időpont: 6:55 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő új frizurája nemcsak kiengedve, de copfban összefogva is nagyon jól néz ki, éppen ezért ez a frizuratrend hivatalosan is a 2020-as nagy trend-visszatérőjének számít, hiszen ez a színezési technika már a 90-es években is hódított.

Neked bejön JLo új frizurája?

Még több

Frizura