12 óra alatt készült el ez a frizura, így néz ki

A sarki fény inspirálta!

12 óra alatt készült el ez a frizura, így néz ki

Ugye neked is rajta van a bakancslistádon, hogy egyszer lásd a sarki fényt? Ezzel nem vagy egyedül, rengeteg ember álma megpillantani a csodás természeti jelenséget…de sajnos nem mindenkinek adatik meg. Éppen ezért találta ki Kristina Cheeseman, fodrász, hogy ha te nem mehetsz a sarki fényhez, akkor majd a sarki fényt ő elhozza hozzád!

Az egyik kliensén be is mutatta, hogy nézne ki a hajon az északi fény: a hajtőnél türkiz tincsek indulnak, amik neon zöldbe váltanak át, és végül egy sötét árnyalatba torkollik, amin néha megvillan a zöld és a türkiz. Nem volt egyszerű meló, sőt: összesen 12 órát dolgozott rajta Kristina.

„Az első alkalommal kivilágosítottam a haját, aztán árnyékoltam a hajtövét, és egy mély pakolást is tettem rá. Másodjára pedig, néhány nappal később, befestettem a már említett színekkel, aztán meg lefotóztam az eredményt”– mesélte a fodrász.

A színek szuper kombinációját, amit még Billie Eilish is megirigyelne, pedig extra tartóssá akarta tenni, így az olvasztásnak nevezett technikát alkalmazta, szóval a különböző tónusok jól elkeverednek egymással, és nem is fognak pikk-pakk kimosódni a kliense hajából. „A haj rétegeit egymásra rakom, és a legutóbb színezett szekciót használom, hogy irányítson”– magyarázta.

Ha téged is megfogott a frizura, akkor Kristina azt tanácsolja, hogy készülj fel arra, hogy talán sokkal több ülésből tudjátok megoldani. Hiszen először is világosszőkére kell szívni a hajat, ami nem megy egyik napról a másikra, ha mondjuk természetesen barna vagy. És, hogy hogyan tehetsz te is azért, hogy minél tartósabb legyen a festés? Színvédő sampon és balzsam használatát ajánlom, és azt, hogy minél kevesebbszer moss hajat, azt is lehetőleg hűvösebb vízzel. És amikor mosod a hajat, akkor inkább a fejbőrödre koncentrálj, és ne konkrétan a tincseidre”– mondta Kristina

Még több

Frizura