Beatrix hercegnő életeket kockáztathat döntésével

A királynő unokája nem szerette volna újra lemondani a nagy napját. Vajon jól tette?

Beatrix hercegnő életeket kockáztathat döntésével

András herceg és Sarah Ferguson idősebb lánya, Beatrix hercegnő már több alkalommal kénytelen volt elhalasztani az esküvőjét olasz szerelmével, Edoardo Mapelli Mozzival. Először apja szexuális zaklatás botránya miatt kellett várnia, majd Harry és Meghan robbantották a bombát a királyi családtól való szakításukkal. Mivel tombolt a balhé royalok között, a palota nem volt hajlandó kitűzni a hercegnő nagy napjának dátumát. Később azonban bejelentették, Beatrix 2020. május 29-én megy majd férjhez.

Sokáig úgy tűnt, az új típusú koronavírus miatt a királynő unokájának akkor sem sikerül majd megházasodnia, lefújják az egészet, de bármilyen meglepő, nem ez történt. A magas kockázat és a sok idős résztvevő ellenére az esküvő meg lesz tartva, de a royalok közleménye szerint csak szűk körben. A nyilvánosság tehát kimarad a buliból.

A Daily Mail értesülései szerint a szerelmesek nem akarnak többet várni, ezért a lehető legnagyobb odafigyelés és minden egészségügyi tanács betartása mellett megtartják a lagzit. Ezen várhatóan ott lesz II. Erzsébet királynő és a férje, Fülöp herceg is, noha mindketten elmúltak 90 évesek, így extrán veszélyeztetettek.

Beatrix egyébként az esküvője után hivatalosan is mostohaanyukává válik, Edoardónak ugyanis van egy kisfia az előző kapcsolatából. A gyerkőcről nem sokat tudni, de bennfentesek szerint a hercegnő nagyon szereti, sajátjaként törődik vele és gondoskodik róla.

Még több

Frizura