Így készíts Disney-hercegnő frizurát, ha már nagyon unatkozol

Tegyél le mindent és láss hozzá a princess sérókhoz!

Így készíts Disney-hercegnő frizurát, ha már nagyon unatkozol

Hosszú hajból Hófehérke bob frizurája

Olyan, mintha Hófehérkének a 2020-as egyik legnagyobb hajtrendje szerint készült volna a frizkója, hiszen a bob forma most az egyik legmenőbb. Nem kell azonban rögtön az ollóhoz nyúlni ahhoz, hogy neked is ilyen hajad legyen, elég egy elképesztő egyszerű trükk és máris megkapod Hóferhérke frizujának modern verzióját!

  1. lépés: Fésüld ki az enyhén hullámos, hosszú hajadat.
  2. lépés: A hajad végét lazán fond be.
  3. lépés: a fonatot hullámcsatokkal tűzd fel úgy, belülről szépen, lassan feltereked, így lesz rövid haj hatása végül.
  4. lépés: Rendezd el úgy a tincseket, ahogy neked tetszik.

Jázmin hercegnő egyszerű, de nagyszerű hajkoronája

Ugye kislány korodban te is irigyelted Jázmin hercegnő gyönyörű hajzuhatagát és otthon próbáltad te is elkészíteni a frizuráját? Mivel most amúgy is otthon vagy, simán kicsípheted magad minden ok nélkül és varázsolhatsz magadnak Disney hercegnő külsőt! Jázmin haját szó szerint pár pillanat alatt elkészítheted, aztán jöhetnek az indokolatlan Insta posztok. Éljen a home office!

Aranyhaj style póthaj nélkül

Itt a tavasz, neked pedig bent kell ülnöd a lakásban, ez pedig elszomorít? Csináld meg Rapunzel hihetetlenül vidám és virágokkal teli haját és tuti, hogy jobb kedved lesz! A féloldalas fonathoz csak egy kis kézügyességre és néhány virágra van szükséged, de persze enélkül is tökéletesen el lehet készíteni. Íme:

Csipkerózsika a mindennapokra

Ha egy frizurától jól érezheti magát az ember, akkor EZ az a frizura! Ugye emlékszel még a Demóna filmekre és Auróra hercegnő (Csipkerózsika) sérójára? Ezt most egy igazán modern köntösbe tálalva te is megcsinálhatod otthon, amíg pedig tart a karantén, addig garantáltan profin megtanulod ezt a különleges fonási technikát! A végeredmény hihetetlenül csajos, fiatalos és üde!

Még több

Frizura