Sztárok, akik egy szerep miatt váltak meg a hajuktól

Ők a legbevállalósabb csajok Hollywoodban!

2020.04.14. 12:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sztárok, akik egy szerep miatt váltak meg a hajuktól

A nők általában nagyon nehezen veszik rá magukat arra, hogy 5 centinél többet vágassanak a hajukból, ám ha az ember színésznő, akkor sok esetben a szerep megköveteli a drasztikus változást. Pár hollywoodi csaj elképesztően bevállalós egy-egy szerep kedvéért, ezek a hatalmas átalakulások pedig sok esetben még díjesővel is járnak. A rövid haj és a karakter tökéletes megformálása ezek szerint kéz a kézben járnak? 

Sztárok, akik egy szerep miatt váltak meg a hajuktól

Sztárok, akik egy szerep miatt váltak meg a hajuktól

Fotó megosztása:
Címkék: döbrösi laura film haj hollywood mozi rövid haj sztárok vanessa hudgens

Még több Frizura

Szuperegyszerű házi recept, ami csodát tesz a száraz hajaddal

Szuperegyszerű házi recept, ami csodát tesz a száraz hajaddal

Ha göndör, hullámos, vastag szálú a hajad, valószínűleg bármit is kipróbálnál, hogy puhább, fényesebb, hidratáltabb, egészségesebb legyen. A rizsvíznél egyszerűbb DIY hajápoló nem nagyon van, és a hatása bámulatos!

A legjobb természetes olajok, ha dús hajra vágysz

Egy kis fejbőrmasszázs a megfelelő olajjal, és pár hét alatt már észre is veheted a változást – helló dúsabb, erősebb haj!

Barna hajból szőkét – így nem teszed tönkre a tincseid

Nagy váltás mind a stílusod, mind a fürtjeid szempontjából – és az utóbbit illetően elég rizikós is lehet, ha a barna hajadból szőkét szeretnél festetni. Eláruljuk, miért kell óvatosnak lenni, és mik a legfontosabb szabályok.

A titkos összetevő, amitől a száraz, fénytelen hajad gyönyörű lesz

Szuperhatékony, könnyű használni és olcsó: a mandulaolaj önmagában és hajápoló termékek összetevőjeként is csodát tesz a tincseiddel!

Akkor most szabad menstruáció alatt hajat festetni vagy nem? Az oktatófodrász elárulja az igazságot

Városi legenda, vagy nagyon is jogos figyelmeztetés, hogy ha piros betűs napokon mész hajat festetni, nem olyan lesz a színe, mint szeretnéd? Utánajártunk.

Készülj fel az esős időre – zseniális párataszító hajápolókat mutatunk

Ha hullámos vagy göndör a hajad, esetleg szőkítve van, az ősz valószínűleg mindennapos hajküzdelmet jelent számodra. Az esős idő kicsinálja a tincseid? Egy jó párataszító termékre van szükséged!

3 szuper eszköz, ha dús hajra vágysz

Ha ügyesen szárítod és formázod, a hajad sokkal-sokkal dúsabbnak látszik majd. És egy jó eszközzel nagyságrendekkel könnyebb dolgod lesz!