Így vágd le a saját hajad Meghan Markle fodrásza szerint

Ha valakire, akkor rá érdemes hallgatnod.

Így vágd le a saját hajad Meghan Markle fodrásza szerint

Te is úgy érzed, hogy lassan saját otthoni szépségszigetet nyithatnál, mert annyi területen leszel profi? A körmöd már simán nyomod géllakkal, a hajad úgy fested, hogy a karantén után sem térnél vissza a fodrászodhoz, a kozmetikusod pedig fixen sírva fog könyörögni a házi DIY pakolásaidért. Viszont már az ollót is mesterien pörgeted a frizuraváltásért? Ha nem, akkor egy igazi royal flush tanácsot hoztunk a kedvenc royalod hajmesterétől.

Pontosabban csak ex-royal, hiszen Meghan már kilépett a tiarás időszakából. De a haja még mindig annyira menő, hogy örökké hercegnőnek fogod látni, nem? És magadat is a tükörben, miután George Northwood virtuálisan kezelésbe veszi a tincseid. A haj stylist az utóbbi két évben Meg tincseinek őre volt, és szerinte mindig legyen száraz a hajad, amikor levágod. Továbbá extrém fontos a jó megvilágítás, valamint a precíz olló (ha esetleg a papírvágó olló felé vennéd az irányt, MOST fordulj vissza).

Első lépésként mosd meg a hajad és szárítsd be a szokásos formájára. Válaszd szét szekciókra a hajad és mindig egy adott területen dolgozz. A többit csatold el. Következő lépésként fésűvel fésüld végig a tincset, majd a végeket felemelve csipkedős mozdulatokkal kezd el levágni az alját, ferdén tartva az ollót. Mindig kövesd azt a formát, amit legutóbb a fodrászod vágott neked, ez irányítja a vágást. Ez fokozottan igaz, ha a frufrudat szeretnéd rendbe szedni.

A legfontosabb figyelmeztetés Meghan kedvenc fodrászától, hogy ne most akarj magadnak teljesen új frizurát kialakítani. Kövesd az eredeti formát és csak frissítsd fel a tincseid. Így biztosan nem nyúlsz mellé és profi eredményt tudsz elérni.

Ugye, hogy mindent simán meg tudsz oldani egyedül is?

Még több

Frizura