4 tipp, hogy fenntartsd a hajszíned, amíg nem mehetsz újra fodrászhoz

És ne kattanj be teljesen a lenövésedtől…

4 tipp, hogy fenntartsd a hajszíned, amíg nem mehetsz újra fodrászhoz

Nincs egyszerű dolgod, ha otthon sem szeretnél lemondani a megszokott beauty szokásaidról és ugyanúgy tolnád tovább a kozmetikus, manikűrös és fodrász szépség-háromságot. Szerencsére itt van neked a Cosmo Beauty oldala, ahol naprakészen szállítjuk neked a szépségmentő tippeket (még Meghan fodrászának jó tanácsait is elhoztuk neked). Viszont bárhonnan is nézzük, elég nagy szívás, ha festeted a hajad és most a kedvenc szakembered nélkül maradtál. Pár tipp követésével nagyot menthetsz a szitun és tovább megőrizheted a hajad színét.

1. Megfelelő termékek

Minden eddiginél fontosabb, hogy színvédő samponnal és balzsammal mosd a hajad. Ezek a szerek nem csak marketingfogásból ígérik, hogy segítenek a hajszíned megtartásában, hiszen speciális összetevőinek köszönhetően tényleg a tincseid őrévé válhatnak.

2. Ritkábban moss hajad

Egyébként is jót teszel vele a fejbőrödnek, ha a napi, kétnapi mosásról átállsz egy sokkal lazább menetrendre. Mivel minden hajmosás után minimálisan kopik a szín, válts heti 1, max. 2 hajmosásra. A száraz sampon ment majd meg, ha egy gyors videókonferenciára berántana a boss.

3. Fújd a tövekre

Ha eddig nem próbáltad ki a közvetlenül a tövekre fújható, kimosható hajfestéket, akkor itt az ideje. Gyakorlatilag pár fújás és teljesen eltűnik a lenövésed! Ugye, hogy nem is érted, hogy élhettél eddig nélküle?

4. Fesd be magadnak

Ha túlságosan elhúzódna a kényszer home office, meg kell tanulnod az otthoni hajfestést. Egyébként is profi vagy már minden más területen, ez csak egy levezető gyerekjáték lesz, igaz? Hívd fel a fodrászod egy gyors konzultációra, hogy melyik márka melyik színét ajánlja, így biztosan nem nyúlsz mellé az online rendelésnél.

Még több

Frizura