Hajgöndörítés zoknival? Csak figyeld a végeredményt!

Nem kell lemondanod a hullámos loknikról még akkor sem, ha kímélnéd a hajad!

Hajgöndörítés zoknival? Csak figyeld a végeredményt!

Tudjuk, hogy igazán utálod, amikor a magas hő roncsolja a hajszálaidat, a hullámos tincsekért viszont odáig vagy… Kár, hogy a kettő kéz a kézben jár, nem igaz? Viszont mit szolnál, ha azt mondanánk, akkor is lehet menő, göndör séród, ha a folyamat közben nem kockáztatod meg a töredezett hajvégeket? Képzeld, simán lehetséges! Igen, még otthon is!

A zoknival készített hullámok most a legnagyobb trend a TikTokon, és nem véletlenül: ha csekkolod Justine Marjan sztárfodrász tutorialját, akkor most te is megtapasztalhatod a megdöbbentően jó végeredményt!

Milyen felszerelésre lesz szükséged az akcióhoz? Hát, elsősorban – milyen meglepő – zoknira. Nagyjából olyan hosszút válassz, ami megegyezik a tincseid hosszával. És minél kevésbé széles a zoknid, annál csavarosabb loknikat varázsolhatsz magadnak. Ezen kívül kelleni fog egy hajkefe, egy fésülést könnyítő spray, néhány hajcsipesz, meg annyi hajgumi, ahány zoknit teszel a séródba.

Első lépésként fújd be a hajad a sprayvel, majd fésüld ki jó alaposan. Aztán válassz le egy tincset, amihez hozzáfogod a csipesszel a zoknit. Négy részre érdemes osztani a frizkód: jobb első, bal első, jobb hátsó és bal hátsó szekciókra, és mindegyikhez egy zokni kell. Ezután fond be a hajad a zokni köré így:

Justine amúgy abszolút kimaxolta a technikát, és más háztartási cuccokkal is megmutatja, hogyan tudod göndörítőnek alkalmazni őket. Így például harisnyával:

Vagy a köntösöd övével:

Még több

Frizura