Levágnád a hajad? Koppintsd Jennifer Aniston fodrászát!

Szuper tanácsokat adott, amiket minden csaj hasznosíthat otthon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Levágnád a hajad? Koppintsd Jennifer Aniston fodrászát!

A karanténnak köszönhetően a nők világszerte elkezdtek otthon kísérletezni a különböző beauty témákban, hiszen senki nem mehet manikűröshöz, vagy éppen fodrászhoz. A körömfesténél viszont valószínűleg egy fokkal nehezebb feladat levágni a saját hajunkat, ami akár katasztrófába is átcsaphat. Szerencsére manapság mindennel kapcsolatban kaphatunk online tanácsokat, így Jennifer Aniston fodrásza pont a legjobbkor jött, hogy elmondja, hogyan is kéne belevágnunk a hajunkba

Nedves vs. száraz

Chris McMillan azt javasolja, hogy ha otthon vágjuk a hajunkat, akkor mossuk meg, majd szárítsuk meg alaposan az egész hajkoronánkat, mert bár a fodrászok vizesen vágják a hajat, szakértő nélkül tanácsosabb a száraz hajat vágni, hiszen így sokkal jobban átlátjuk, hogy mi lesz a végeredmény, így nem érhet minket váratlan – kellemetlen – meglepetés!

Ne húzd le, mielőtt belevágsz!

Ha úgy döntesz, hogy most már muszáj levágnod a hajad, az egyik legfontosabb szabály, hogy ne húzd le túlságosan a tincseket, amiket le akarsz vágni, ugyanis Chris szerint amint levágtad a lehúzott tincset, azzal kell számolnod, hogy vissza fog ugrani, így a végeredmény sokkal rövidebb lesz, mint amit szerettél volna!

Fru-fru para

Valljuk be, fru-frut vágni elképesztő kockázatos, de ha hajthatatlan vagy a témában, akkor Jen sztárfodrásza azt mondja, hogy kisebb tincseket válassz le a hajadból, és óvatosan, fokozatosan vágd le a hajad, amíg el nem éred a fru-fru kínvánt kinézetét és hosszúságát.

Csak semmi drasztikus

Chris talán legfontosabb tanácsa az karantén hajvágással kapcsolatban az, hogy bármit is csinálsz a hajadda, az soha ne legyen drasztikus! Hajvágásnál törekedj a természetességre, és inkább legyen hosszabb, amin még javítani lehet, mint, hogy véletlenül olyan rövid frizkót csinálj, amin már senki nem tud segíteni.

Címkék: chris mcmillan cosmo beauty fodrász hajvágás jennifer aniston karantén otthon

Még több Frizura

A dús haj titka: használd jól a hajhabod!

A dús haj titka: használd jól a hajhabod!

Ügyes kis kellék a dúsító, volumennövelő hab, de van néhány fontos dolog, amit tudnod kell róla, hogy tényleg olyan legyen a frizurád, amilyennek szeretnéd.