Tényleg menő trend lett a legcikibb szépségbakiból?

Szigorúan veszed a #maradjotthont, ezért fodrászhoz sem mész? Viseld büszkén a lenövésed!

Tényleg menő trend lett a legcikibb szépségbakiból?

Ha tükörbe nézel, minden egyes alkalommal elkezdesz vágyakozni egy tőfestés után, és megviselnek a fodrászod nélkül töltött hetek… Mielőtt kezelésbe vennéd lenövésed, szólunk: nem kell kockáztatnod, valójában nagyon is cool a frizurád! Ebben Kozma Norbi sztárfodrász is megerősít: „A 90-es és kétezres évek divatja most ultramenő, így nem csoda, hogy a lenövés, mint trend már egy ideje újra képben van – kezdte a Hair Stylist. – De ami még fontosabb: szerintem a lenövés jelenleg a társadalmi felelősségvállalás egyik jelképe. Hisz aki magával és másokkal is törődik, ha megteheti, otthon marad. Ezért egy konferenciahívásnál nem gond, ha lenövésed van, a vonal másik oldalán nyilván ugyanez a helyzet.” Egyébként a kedvenc sztárjaid sem rejtegetik, hogy nem tökéletes a frizurájuk. Sőt, van, akinek ez lett a védjegye!

Dua Lipa

Az énekesnő már régóta úgy hordja frizkóját, ahogy neki tetszik: egy magasabb szintre emelte ezt az új trendet, az tuti.

Sofia Richie

A szőke hajszíne abszolút természetesnek hat – valójában a lenövése is ezt erősíti! Biztos te is megfigyelted már, hogy a legtöbb természetes szőkének is van egy kis sötét árnyalat a tövénél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤎🤎🤎

Sofia Richie (@sofiarichie) által megosztott bejegyzés,

Ashley Tisdale

A high school musical szőkesége az évek során már több árnyalatot is kipróbált, és bár mostanában újra szőkén hódít, egy sokkal természetesebb árnyalattal, mint Sharpayként tette. És barnaságát sem rejti el a rendszeres tőfestésekkel – ahogy ez a cuki filteres fotóján is látszik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Easter 🐇 I know this year is a lil different for everyone but I hope you find some peace and happiness. Sending love + light to anyone who needs it ❤️

Ashley Tisdale (@ashleytisdale) által megosztott bejegyzés,

Rita Ora

A vagány sztárt biztosan sok árnyalattal láttad már, most épp megint a szőke mellett döntött. És úgy tűnik ő is balance-ban van a lenövésével.

Lady Gaga

Átváltozási képességével nem könnyű lépést tartani. Az énekesnő ragyog az otthoni karanténban, és aktívabb, mint valaha: rengeteget tesz a járvány-helyzet miatti kellemetlenségek enyhítéséért. Ami a hajszínét illeti, ő is enged az új trendnek, és szuper az eredmény.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

With some of my co-fundraisers @booconnor @michaelpolansky #oneworld #togetherathome Miss you @wanaynay our other co-fundraiser and producer and missing our other co-fundraisers @who & @glblctzn

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,  

Emma Roberts

Őt is láthattad már barnán és szőkén is, most épp világosabb a haja. Kicsit lenőtt? Nem számít! Szupertermészetes, és jól passzol a színésznő zöld szeméhez!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

here’s for better days 🤍 sending love and light to everyone 💫

Emma Roberts (@emmaroberts) által megosztott bejegyzés,

Még több

Frizura