Sztárok, akiknek teljesen más hajjal indult a karrierjük

Tuti néhánynál meg sem ismered majd a kedvencedet!

Sztárok, akiknek teljesen más hajjal indult a karrierjük

Ha valamikor, akkor most bátran kísérletezhetsz a különböző frizurákkal, hiszen jó esetben csak a pasid látja majd a hajtetteid. Egy kis inspó kellene a nagy próbálkozás előtt? A következő celebek simán behúztak egy akkora lobonc váltást, hogy taggelés nélkül szinte fel sem lehetne őket ismerni a régi fotókon. Nézd csak!

Sarah Jessica Parker

Döbbenet, hogy a divatikon SJP, mindenki Carrie Bradshawja ilyen tincsekkel nyomult a karrierje elején. Oké, a make-uo sem kutya, de ez a séró.

Celine Dion

Rövid, göndör haj. Az énekesnőt a karrierje kezdete után nem sokkal beszippantotta egy stílusvákuum és szerencsére végül jó ízléssel megáldva jött ki belőle.

Megan Fox

Meg mindenhogy gyönyörű, de a színészkedés alatt gyorsan rájött, hogy sokkal karakteresebb lesz az arca a fekete hajszíntől. És persze a frufrut sem érdemes erőltetni.

Taylor Swift

A szöszi énekesnő egy gitárral a kezében hódította meg a világot, akkor még göndör hosszú fürtökkel. Azóta sokkal csajosabb frizurára és zenei stílusra váltott.

Justin Bieber

Te emlékszel még Justin első éveire? Ma már valószínűleg a zenészsrác sem ismerné meg egykori bilifrizkós kicsi én verzióját.

Ian Somerhalder

Ez ki ez? Dús hajú barna hercegként szelídítette meg a neveletlen hercegnő szívét, de a miénket a későbbi lookjával rabolta el. Magasra a kezeket, ha a tiédet is!

Katy Perry

Volt már minden színű is az énekesnő haja, de a kezdetek kezdetén szőke tincsekkel hódított. A köztudatba viszont már feketével tört be.

View this post on Instagram

Katy Perry #katyperry #singer #celebsnowandthen

A post shared by Celebrities now And Then 💙 (@celebs.now.and.then) on

Jessica Alba

Ha valakinek, akkor neki tényleg minden frizura jól áll, de azért örülünk, hogy a teljesen egyenes lenyalt sörényt gyorsan természetesebbre cserélte.

Még több

Frizura