Készítsd el az Insta legmenőbb frizuráját 3 lépésben!

A szexin kusza zuhanyzókontynál még mindig nincs coolabb – így lesz olyan, mint kedvenc sztárjaidé!

Készítsd el az Insta legmenőbb frizuráját 3 lépésben!

Csak megcsavarod, letűzöd, és kész is… Igen, otthonra így is tökéletes frizura, kivéve, ha épp egy #maradjotthon szelfihez vagy videókonferenciához készíted. Na akkor nem árt egy kicsit többet melóznod vele, hogy a konty tényleg olyan pimaszul könnyed és kócos legyen. Hailey Bieber, Eva Longoria és Naomi Campbell kedvenc sztárfodrásza, Ricardo Rojas árulta el, mitől lesz igazán laza a végeredmény! Készíts elő texturáló spray-t, hajkefét, hajlakkot és speckó spirálos hajgumit.

1. Turbózd fel!

Igen, tudjuk, hogy a tusolókonty a legtöbb lánynál akkor kerül elő, amikor a haja már nem tökéletesen friss, de az az igazság, hogy ez a frizura is akkor mutat a legjobban, ha mosás-szárítás után készíted el. (Ilyenkor hajkefével picit emeld meg a tőnél.) Azért ne aggódj, még 2-3 napos hajjal is oké lesz. Ha van otthon fényspray-d, tegyél belőle a hajad alsó kétharmadára, de ennél sokkal fontosabb a textúrát adó spray – ebből jöhet mindenhová! Sokkal könnyebb lesz tőle a formázás és dúsabbnak hat a konty.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) által megosztott bejegyzés, Febr 8., 2020, időpont: 1:34 (PST időzóna szerint)

2. Fogd össze!

Miközben beledolgozod a terméket a hajadba, fogd össze magasan lófarokba. Közben a hajkefével fésüld a tövénél simára – és ne csak elöl, hanem oldalt és hátul is. Figyelem, ha nem a fejtetődön van a copf, nem lesz tökéletes a végeredmény! Ha spirálos hajgumit használsz, tartósabb és dúsabb lesz az összhatás.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricardo Rojas (@hairbyricardorojas) által megosztott bejegyzés, Okt 19., 2018, időpont: 4:04 (PDT időzóna szerint)

3. Jöhet a csavarás!

Ha simább, fényesebb kontyot szeretnél, fésüld át a hajad, mielőtt letűzöd. A kuszább hatásért akár meg is borzolhatod kissé az ujjaddal. Tekerd a gumi köré és tűzd le hullámcsatokkal vagy még egy spirálgumival, aztán kézzel lazítsd meg amennyire szeretnéd. Végül jöhet rá egy kevés hajlakk, amivel a babahajakat is simítsd szépen le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ricardo Rojas (@hairbyricardorojas) által megosztott bejegyzés, Máj 19., 2019, időpont: 11:43 (PDT időzóna szerint)

Még több

Frizura