Kim Kardashian fodrásza elárulta, hogyan vágd le helyesen a pasid haját

A szuper végeredmény garantált!

Kim Kardashian fodrásza elárulta, hogyan vágd le helyesen a pasid haját

A karantén bizony nem csak a csajok külsejét veszélyezteti, hiszen a srácok haja is nő, a fodrász pedig még egy ideig kicsukva. Chris Appleton, – aki többek között Kim Kardashian hajkoronájáért is felelős – most egy videóban megmutatja, hogy milyen egyszerű trükkökkel vághatod le a pasid haját, akár néhány perc alatt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Appleton (@chrisappleton1) által megosztott bejegyzés, Ápr 9., 2020, időpont: 5:43 (PDT időzóna szerint)

1. Elválasztás

Chris szerint, mielőtt belevágsz a szerelmed hajába, előtte a legfontosabb az, hogy leválaszd a haját. Vagyis különítsd el a fültől felfelé levő hajat a fültől lefelé lévő hajtól. Így tisztán fogod látni, hogy mivel állsz szemben, ráadásul részekre bontva tudod majd levágni a pasid fürtjeit.

2. Inkább nagyobb, mint kisebb

Miután megfelelően leválasztottad a srác haját, előveheted a hajnyíró gépet az alsóbb részekhez, arra viszont nagyon vigyázz, inkább hosszabbra hagyd a haját arra az esetre, ha véletlenül valami baki történne. A végén inkább legyen hosszabb a frizkója, amin még lehet javítani, ugye szerinted is?

3. Oldalas művelet

A fül alatti résszel meg is vagyunk, most jöhet a két oldal. A sztárfodrász szerint képzelj el a pasi fejére egy félkört, és kis tincsenként vágd le a videóban látott módon.

4. Igazítás

Ha készen van a haj oldalsó részeivel, akkor most jöhet többi! Elöl nem kell sokat vágnod, hiszen, ha ezt hosszabban hagyod, az nagyon szexivé teszi a pasit! Chris pontosan megmutatja, hogy hogyan kell réteges sérót vágni a szerelmednek, anélkül, hogy a végeredmény úgy nézne ki, mint egy elbénázott fru-fru

Még több

Frizura