Ezt gondolja a királyi család fodrásza Meghanről

Őszintén mesélt az ex-hercegnéről.

Ezt gondolja a királyi család fodrásza Meghanről

Amióta Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy leszakadnak a királyi családról, és inkább a saját útjukat járják Amerikában, nem sok jót mondtak róluk. Sem a palota dolgozói, sem saját családjuk nincsenek róluk túl szép véleménnyel, és leginkább azt hallottuk eddig, hogy milyen szomorú, amiért a pár mindenkit cserben hagyott.

Most azonban egy nem várt fordulat jött, hiszen a királyi család fodrásza, George Northwood egy hosszú posztban búcsúzott az egykori királyi pártól, és legfőképpen Meghantől.

„Hatalmas megtiszteltetés volt, renegeteg mókával fűszerezve együtt dolgozni Sussex hercegével és hercegnőjével – kezdte a kedves szavakat a nyilvánosságot eddig maximálisan kerülő sztárfodrász, majd így folytatta:

A közös munka minden egyes pillanatát éreztem Meghannel, akivel a legelső perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot. Renegeteg tanultam tőle az elfogadásról, az egyenlőségről, és a mentális egészség fontosságáról. Harry, Meghan és Archie! Elképesztő sok szeretetet és szerencsét kívánok nektek az életetek következő, izgalmas fejezetéhez! Alig várom, hogy újra találkozzunk, és büszke vagyok rá, hogy ennyi fantasztikus élményben volt együtt részünk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

George Northwood (@georgenorthwood) által megosztott bejegyzés, Márc 31., 2020, időpont: 9:51 (PDT időzóna szerint)

Talán ez volt az első alkalom, hogy valaki ennyire pozitív véleményt formál meg az ex-hercegnéről, főleg az utóbbi időket nézve. Ugye szerinted is szép gesztus volt George részéről egy az üzenet?

Még több

Frizura