Nem fogod elhinni, mivel világosítja a haját Lana Del Rey

Ezt te is ki akarod majd próbálni!

Nem fogod elhinni, mivel világosítja a haját Lana Del Rey

A karantén elképesztő dolgokra késztette az embereket, beleértve a legnagyobb sztárokat is. Mivel nincs se fodrász, se körmös, se kozmetikus, ezért még a kedvenc celebjeid is belevágtak otthon a legnagyobb beauty-kihívásokba. Persze ezek néha jobban, néha viszont kifejezetten rosszul sültek el. Hiszen amíg Bella Hadid tökéletesen levágta a fru-fruját, addig Pink eléggé mellélőtt a hajvágással.

A következő kísérletező a sorban pedig nem más, mint Lana Del Rey, aki vágni szerencsére nem vágott a hajából, viszont a színét teljesen megváltoztatta. Hilary Duff után meg kell nyugtassunk, hogy nem, nem lett kék a sérója, viszont a mindig barna fürtökkel ismert énekesnő szinte teljesen felismerhetetlen lett szőkén. Ha pedig megtudod, hogy mivel érte el az új hajszínét, akkor tuti, hogy dobsz egy hátast! A sztár ugyanis nem mert hajfestékhez nyúlni, így egy sokkal természetesebb módszert választott, citromlével világosította ki a haját!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Del Rey (@lanadelrey) által megosztott bejegyzés, Máj 11., 2020, időpont: 6:47 (PDT időzóna szerint)

Még mielőtt hatalmas kedvet kaptál ahhoz, hogy nekiállj citromlébe áztatni a fürtjeidet, jobb, ha tudod, hogy a módszer a legkevésbé sem veszélytelen! A citrom ugyanis nagyon savas, a hosszantartó használata pedig hihetetlenül roncsolja a hajat, amitől száraz és rendkívül töredezett lehet a hajzuhatagod.

Ennek ellenére az énekesnő nagyon sok bókot kap a képe alatt a rajongóktól, akik imádják az új, szőke Lanát.

„Istenien áll a világosabb haj! Maradjon így!”

„Woow, annyira természetes és gyönyörű vagy ezzel a hajszínnel!”

„Elképesztően áll a szőke! És ezt tényleg citrommal érted el??”

Neked bejön a sztár szöszi haja?

Még több

Frizura