Kylie Jenner drasztikus lépésre szánta el magát

Hihetetlen mit tervez a sztárcsajszi!

Kylie Jenner drasztikus lépésre szánta el magát

Fogalmunk sincs miért, de valamiért az emberek a karantén alatt nagyon drasztikus hajváltoztatásokra szánják el magukat. Tutira az unalom is közrejátszik abban, hogy a celebek is beauty-kísérletezgetésekbe kezdtek bele. Ez a trend most utolérte Kylie Jennert is, aki az eredeti fekete hajszínét akarja hidrogénszőkére változtatni.

Kylie egy régi fotót posztolt az Insta sztorijába, ahol még extra világos szőke haja volt.

„Most éppen ezen dolgozom”  – írta a képhez, ami bizony azt sejteti, hogy a sztrácsajszi megint vissza akar térni a szőkébb napjaihoz.

De bárki, aki már kipróbált ilyen merész a hajfestést (különösen a sötétből az extra világos átalakítást), az tudja, hogy mennyire nem egyszerű feladat a barna / fekete hajat világossá festetni – arról a fehéres-szőke árnyalatról nem is beszélve, amit Kylie nézett ki magának. Sőt, most, hogy Amerikában még mindig maximumon vannak a kijárási korlátozások, nem is tudjuk elképzelni kivel szeretné majd megcsináltatni a haját. Reméljük azért ezzel nem próbálkozik meg ő maga otthon.

Ahhoz, hogy a haj és a fejbőr is egészséges maradjon az égési sérülésektől, egy ilyen szőkítés hetekbe, de akár hónapokba is telhet, mire elkészül. Lehet Kylienak megint inkább parókát kellene választania, hiszen elég macerásnak hangzik – főleg most – egy ilyen drasztikus haj-átváltoztatás.

Te be mernél vállalni egy ekkora változást?

Még több

Frizura