10 frizuraötlet, ha nincs időd hajat mosni

Nem kell, hogy beletörődj a bad hair daybe.

10 frizuraötlet, ha nincs időd hajat mosni

A naptárad tele van Zoom meeting időpontokkal, de pont semmi kedved megmosni a loboncod? Még jó, hogy kapásból 10 megmentő tippünk is van, hogy lepukkant hatás helyett sztárként tündökölj a kamerában.

1. Csattot rá

Elterelő hadművelet, amivel azonnal a csini csattra tereled a kíváncsi tekinteteket. Fésüld le erősen a frizkód és így tűzd el, ezzel máris elérted a vizes hatást.

2. Selymes titok

Szintén a figyelemelterelés trükkjét nyújtja egy színes selyemsál, ami még egy nagy adagot el is takar a nem túl friss hajtövekről. Az eredmény: nagyon trendi és nagyon cuki.

3. Turbózd fent

Válaszd le a takaró tincseket, amik a fejed búbján vannak és ráomlanak az alatta lévő részre. Fújd be alaposan hajlakkal és tűzd fel. 10 perc elteltével bontsd ki, az ujjaiddal túrj bele és olyan extra volument kapsz, hogy senkinek sem jut majd eszében, hogy ráférne már a hajadra egy zuhi.

4. Hello konty!

Csak egy félkontyra lesz szükséged, így gyorsabban is elkészülsz vele. Ismét a takaró hajé lesz a főszerep, amit száraz samponnal fújj át, majd fésüld ki. Végül csavard laza kontyba a leválasztott felső részt és kész vagy.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

OUAI (@theouai) által megosztott bejegyzés, Okt 16., 2016, időpont: 1:01 (PDT időzóna szerint)

5. Tengeri hullámok

Feltűnt, hogy nyaraláson hiába ragad össze a hajad a sós víztől még így is szuper szexi a laza hullámai miatt? Hasonlót érhetsz el egy beach waves termékkel, amivel alaposan átfújva a hajad pont olyan leszel, mint egy hableány, aki készen áll a következő nagy kalandra. Vagy Zoom meetingre.

6. Oldalváltás

Ha mindig ugyanott választod el a hajad, egy idő után teljesen beáll az adott frizkó formára. Most ez pont jól fog jönni, mivel annyi a dolgod, hogy pont az ellentétes oldalon válaszd szét a tincseid. A szokatlan elválasztás miatt a hajtövek sokkal jobban megemelkednek, mert “megszokták”, hogy a másik irányba kell lelapulniuk.

7. Hajfonat

Ez nem tartozik a leggyorsabb megoldások közé, de nagyon megéri. A tarkódtól indulva kezdd el fonni a hajtövek mentén a hajad és koszorúszerűen vezesd körbe a fejtetőn a fonást. Nem csak elemeled és meglazítod a letapadt tincseket, de ismét eléred, hogy eltereld a figyelmet róluk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

OUAI (@theouai) által megosztott bejegyzés, Dec 21., 2016, időpont: 8:49 (PST időzóna szerint)

8. Blair Waldorf

Minden napra egy másik hajpánt – legalábbis ez lenne az irodai aranyszabály, ha Blair lenne a főnököd. Ha nem is minden nap, de az ellustálkodott hajmosás utáni reggeleken igazi megmentő lehet egy menő hajpánt.

9. Giga csatt

Jó ideig ciki volt nagy csattal hátrafogni a tincseid, de jó hír, hogy a régi gagyi verziót leváltotta a felújított kistesója. Száraz samponnal fújd át a hajtöveket, majd alaposan masszírozd át a fejbőröd, hogy megemeld a töveket. Válassz le pár tincset, amit meghagysz az arcod keretezésére a többit pedig kicsit puklisan fogd hátra és rögzítsd a csattal.

10. Kalap-Pal

A négy fal között lehet lebuknál, hogy miért is húztad fel a kedvenc sapid, viszont a teraszon sütkérezve már érthető, ha befigyel egy baseball satyi. Nagyon laza, viszont ha komolyabb megbeszélés megy, akkor ne ezt válaszd.

Még több

Frizura