Azonnal látnod kell a nyár legtrendibb hajszíneit!

Egyik szebb, mint a másik!

Azonnal látnod kell a nyár legtrendibb hajszíneit!

A karantén alatt nem igazán volt lehetősége az embernek eljutni a fodrászhoz, kivéve, ha bevállalta, hogy megpróbálja saját magának befesteni azt. Persze ez sok esetben meg is történt, de még a legnagyobb sztárok példájából is láthajtuk, hogy ez mennyire rosszul is elsülhet – Sarah Hyland piros haja még mindig durva

Szerencsére azonban végre itt a nyár, a legtrendibb hajszínek pedig már meg is érkeztek, amikre talán a legkifejezőbb összefoglaló kulcsszó a TERMÉSZETESSÉG. A képek láttán tuti, hogy már holnapra időpontot akarsz a fodrászodhoz!

Árnyékos tövek

A klasszikus ombréhez hasonlóan ez is a természetes töveket részesíti előnyben, ám itt nincs olyan nagy kontraszt, a töveket tehát így is befestik, csak a fodrász közelebb hozza a hajad alsó színét a hajtőhöz. A végeredmény magáért beszél!

Vastag melír

Már tuti láttad Kylie Jenner haját, amit pedig ő hord, az ezer százalék, hogy azonnal trend lesz! Ez pedig így is lett, szóval a 90-es évek után most újra divat lesz a vastag melírcsík! Persze a hajszín és a melírcsík ne térjen el drasztikusan egymástól!

Eperszőke 2.0

Az eperszőke az egyik legszebb hajszín, amit csak választhatsz, főleg nyárra, hiszen hihetetlenül sugárzó hatást lehet elérni vele. A 2020-as trendek a sima eperszőkét kicsit átvariálják, de csupán annyiban, hogy a végeredmény sokkal természetesebb legyen, épp ezért sötétebb árnyalatú, mint az eddig ismert szín.

Sötét mézszőke

A sötét mézszőke szintén a természetes hatást erősíti, hiszen a lényege az, hogy a világosabb highlightok ebben az esetben sötétebbek, így sokkal jobban összeolvadnak a színek. Gyönyörű, igaz?

Még több

Frizura