5 trendi kiegészítő, amivel azonnal feldobhatod a hajad

Használati utasítással!

Szokatlanul szuper

View this post on Instagram

Dressing sans the stressing.🤸🏽‍♀️

A post shared by LELET NY (@leletny) on

Így készítsd el:

 1. Fogd össze a hajad egy magas, rendezetlen kontyba egy erős hajgumival. Nem kell, hogy tökéletesen álljon minden egyes szál.
 2. Vedd elő a kedvenc hajráfod vagy hajpántod, és ahelyett, hogy úgy tennéd fel a fejedre, ahogy általában szoktad, csavarj egyet a dolgon! A kiegészítő díszes része kerüljön hátulra, a konty alá. Ezáltal nemcsak cool kinézetet kapsz, de a hajráf segít a helyén tartani a makacs tincseidet, így ez egy a tökéletesen hűsítő nyári frizkó lesz.

Masnimánia

View this post on Instagram

Strenuously leaning into a feminine lewk 🎀

A post shared by LELET NY (@leletny) on

Így készítsd el:

 1. Ha eleve hullámos/göndör fürtjeid vannak, akkor csak erősíts rá a hullámokra. Ha viszont egyenes a hajad, elő a hajsütővassal és varázsolj magadnak pár extra loknit!
 2. A fejtetődről válaszd le a tincseid, és fogd őket össze egy copfba.
 3. Egy piros szalagot (vagy egy alapból készen kapható masnit) köss a lófarok alapjához egy masni formájában.

Kendőzd el!

Így készítsd el:

 1. Gyűjtsd össze a fejed tetején a loknijaidat egy nagyobb scrunchie-val rögzítve őket.
 2. Keress egy csini kendőt. Helyezd a közepét a fejed tetejére úgy, hogy a kendő két végét keresztezd a tarkódon. Vezesd őket vissza előre és kösd csomóra/masnira.

Aranyos csillogás

Így készítsd el:

 1. Fogd a hajad egy alacsony lófarokba úgy, hogy alaposan lesimítod az összes rakoncátlan szálat. Ha kell, használj egy fogkefét és némi zselét a tökéletes eredményhez.
 2. Szerezz be egy arany zsinórt, ami a copf kezdetéhez rögzítesz. Ezután csavard, vagy fond a hajadba, amíg a lófarok végéig nem ér a fonál. Fogd össze egy hajgumival.
 3. Csavard fel a copfot egy kontyba, így formázva az extra mintát a hajadban.

Csatok kimaxolva

Így készítsd el:

 1. Ez a frizura most a rövid sérónak kedvez, de hosszabb tincsekkel is simán elkészítheted! A lényeg, hogy egy kis hullámos formát adj a hajadnak, majd erősíts rá a textúrájára. Ehhez a fejedet előre döntve alaposan fújd be például száraz samponnal a loboncod.
 2. Emelkedj fel, és dobd át az egyik oldalra a hajad, majd vedd magadhoz az összes kedvenc csatodat, és az ellenkező oldalt told tele velük!

Még több

Frizura