A szépségtrükk, amin Diana hercegnő sosem változtatott

Kitalálod, mihez ragaszkodott a szívek királynője?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szépségtrükk, amin Diana hercegnő sosem változtatott

Diana hercegnő mára igazi ikonná vált. De nem az 1997-ben bekövetkezett tragikus halála miatt, hanem, mert egész életében rengeteget tett az emberekért és a családjáért, így nem csoda, ha mindenki szerette. Emellett pedig természetesen a stílusa is igazán időtálló volt – olyannyira, hogy még ma is inspirációs forrásként hat.

Tudtad például, hogy a hercegnő gyakran szeretett kísérletezni a megjelenésével? Igen, tényleg, bár ez leginkább a sminkjén volt igazán feltűnő (ő is kedvelte például a kék szemceruza vonalat anno), volt viszont valami, amin sosem változtatott: ez pedig a frizurája volt.

Képzeld, Dianának volt egy bombabiztos, de cseles szépségtrükkje, amivel mindig ugyanolyan gyönyörű maradt a haja. És hogy miért volt trükkös? Mert a nyilvánosság szinte észre sem vette! A fodrásza, Richard Dalton árulta el a szívek királynőjének hajtitikait.

„Hogy láthatatlanul is fenntartsuk Diana jellegzetes, rövid frizuráját, különleges módszerhez kellet folyamodnunk. Egyszerre csak fél centit vághattam a hajából, amit több héten keresztül megismételtem.”

A trükközésre egyébként azért is volt szükség – és ez is bizonyítéka Diana jó szívének –, mert a hercegnő nem akarta, hogy a megjelenése elvonja a figyelmet a fontos ügyekről, amiket a királyi család képviseletében csinált.

Címkék: angol királyi család diana hercegnő fodrász frizura haj szépségtrükk

Még több Frizura

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

5 hiba, amit elkövethetsz a hajbalzsamoddal

A legnagyobb baki, ha nem használod – de azért van még pár dolog, amire oda kell figyelni, hogy a hajbalzsamod hatékonyan ápolja a hajadat.

Végre nyitnak a szépségszalonok: ezt üzeni neked a fodrászod

Akár a te fodrászod is írhatta volna ezt a levelet, hogy a lezárások utáni várva várt viszontlátás a lehető legkevesebb parával járjon mindenki számára.

Könnyű befesteni, de szupernehéz megszabadulni tőle – óvatosan, ha fekete hajat szeretnél!

A fekete hajszín szexi, különleges, és hosszú távra szól. Ezt kell tudnod róla az oktatófodrász szerint.

Titkos trükkök a hajbalzsamoddal sztárfodrászoktól

Ott van a fürdőszobapolcon, (remélhetőleg) minden hajmosás után használod, de fogadjunk, hogy tud még újat mutatni a hajkondicionálód!

Amit mindenképp tudnod kell, mielőtt hennával fested be a hajadat!

A hennás hajfestés természetes is, egyszerű is, miért ne próbálnám meg? Azért csekkold előtte, tényleg neked való-e!

Lehet, hogy a hajszíned öregít és nem is tudsz róla!

Nem, nem arról beszélünk, hogy feltűnt egy-két ősz hajszálad. Inkább arról, hogy ha nem jól próbálod eltakarni őket, azzal sokkal rosszabbat tehetsz az összképnek!

Nem vársz tovább, befested magadnak a hajad? Ezt mindenképp olvasd el!

Eddig fodrász festette a hajadat, de most, hogy zárva kell tartania, elgondolkodtál, hogy megoldod magadnak otthon? Ha betartod a szabályokat, jó lesz a végeredmény!

A világ legcukibb hajpakolása – KELL neked egy ilyen!

Egy kis vicceskedés a fürdőben feldobja a napodat, és a hajad is gyönyörű lesz tőle!