Kendall Jenner frufrut villantott, csodásan néz ki

Muszáj látnod!

Kendall Jenner frufrut villantott, csodásan néz ki

A Kardashian család általában a botrányairól híres, elég ha csak Kim és Kanye West viharos kapcsolatára gondolunk, ám a család legfiatalabb női tagja a legtöbb esetben kimarad a drámákból.

Kendall Jenner ugyanis nővéreivel ellentében szereti a médiát távoltartani a magánéletétől, ráadásul a külsejét sem váltogatja drasztikusan. Így amíg például Kylie haja már a srágától kezdve a liláig minden színű volt, addig a legkisebb Jenner lány legdurvább hajfestése a sötétbarnából világosbarnára váltás volt, és még az sem tartott sokáig.

Most viszont úgy tűnik, hogy a szupermodell valami teljesen újat szeretett volna, így mindenki nagy meglepetésére a legújabb Insta posztjában frufruval láthatjuk. Amellett, hogy a képen Kendall kiköpött Zoey Deschanel, el kell ismerni, hogy ez az új frizura elképesztően el lett találva. Mivel azonban a haja láthatóan sokkal hosszabb, mint az eredeti, így kérdéses, hogy a frufru vajon egy hajvágás eredménye-e, vagy csak egy csini parókát kapott fel egy fotózás kedvéért?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés, Júl 30., 2020, időpont: 7:52 (PDT időzóna szerint)

Az viszont biztos, hogy ez a hajkorona hihetetlenül illik Kendall egyéniségéhez, amit a sok dicsérő komment is bizonyít:

„Teljesen úgy nézel ki, mint az Új csaj főszereplője, Jess! Imádom!”

„Ez eddig a legjobb frizurád, tartsd meg!”

„Annyira gyönyörű vagy! Csodás ez a frufru!”

Még több

Frizura