Ezzel a zseniális trükkel 1 perc alatt sűrűbbnek fog tűnni a hajad

Nem fogod elhinni, hogy mennyire egyszerű!

Ezzel a zseniális trükkel 1 perc alatt sűrűbbnek fog tűnni a hajad

Ha az embernek nem olyan dús a haja, akkor bizony előfordulhat, hogy a fejbőr bizonyos területein látványos a haj hiánya. Ezzel viszont nagyon nehéz bármit is kezdeni, de azt fontos megjegyezni, hogy mielőtt bármilyen kezelésbe belevágsz, először ki kell deríteni, hogy mi okozza a hajhullást. Az ilyen problémákat ugyanis gyulladástól kezdve bizonyos allergián át a hormonális betegségekig rengeteg minden okozhatja.

Persze addig sem kell szenvednünk, amíg ki nem derül, hogy mi áll a hajunk ritkulása mögött, hála egy YouTuber csajnak, aki egy hihetetlenül egyszerű módszerrel oldotta meg ezt a gondot.

Zoey Cavey meglepő őszinteséggel nyílt meg azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi években mennyit szenvedett amiatt, mert a haja nem úgy nézett ki, ahogy szerette volna. A videóban ráadásul meg is mutatja az eredeti haját, ami a hajhullás miatt foltokban ritkább egyes helyeken. a YouTuber azonban megtalálta a számára tökéletes terméket, aminek hála néhány pillanat alatt sűrűbb hajat tud varázsolni magának.

Zoey egy Bumble & Bumble Brownish Hair Powder nevű cuccot használ, ami kinézetre egy színezett hajlakkra hasonlít a leginkább. A használata hihetetlenül egyszerű, hiszen csak le kell választanod a hajadat a hajtő mentén felülről lefelé, mint amikor szárazsampont használsz. Ha biztosra akarsz menni, akkor ezt a műveletet megismétled mégegyszer, így a végeredmény garantáltan tökéletes lesz!

Ugye, hogy milyen egyszerű?

Még több

Frizura