Észreveszed, melyik sztár haját koppintotta le Katalin hercegné?

Elképesztően jól áll neki!

Észreveszed, melyik sztár haját koppintotta le Katalin hercegné?

Katalin hercegné koránt sem váltogatja a haját olyan drámaian, mint például a hollywoodi sztárok, hiszen ő mindig a visszafogott, elegáns stílust képviseli. Éppen ezért a legújabb képek láttán okkal gondolhatjuk azt, hogy ez a váltás most sokkal drasztikusabb az eddigiekhez képest. A hercegné és Vilmos ugyanis most épp Walesben tartózkodnak, ahol Katalin egy vadiúj hajjal jelent meg, ami valahonnan nagyon ismerős… Kitalálod, hogy honnan?

Ha nem, akkor segítünk egy picit, ez az egészen felülről lépcsőzetes frizura ugyanis az egyik legnépszerűbb hajforma volt a nők körében a 90-es években, aminek csak és kizárólag a Jóbarátok című sorozathoz volt köze, azon belül is Rachel Greenhez, akinek a karakterét ugyebár Jennifer Aniston formálta meg hosszú évekig. A mára már legendássa vált hajkoronát Chris McMillan álmodta meg réges régen a színésznőnek, Jen azonban azóta elmondta, hogy bár tudja, hogy nők milliói kérték a fodrászuktól a „Rachel-hajat”, ő egyenes utálta! 

Úgy tűnik azonban, hogy a 90-es évek újra az aranykorát éli, Katalinnak pedig egyszerűen tökéletesen áll Rachel Green sérója!

Még több

Frizura