Lady Gaga új frizurájának megható üzenete van

Az énekesnő egészen úgy néz ki, mint egy hableány.

Lady Gaga új frizurájának megható üzenete van

Megszokhattuk Lady Gagától, hogy úgy váltogatja a hajszínét, mint más a fehérneműjét… Láthattuk már korábban pink, lila, kék vagy éppen fekete tincsekkel is, és azt is biztos, hogy a szőke minden árnyalata is visszaköszönt már a hajáról.

Az énekesnő most ismét egy új hajszínnel debütált az Instán, ám ezúttal a stílusváltásának még egy megható üzenete is van. Gaga haja különleges szőkés-kékes árnyalatot kapott és az eredmény egészen hableányosra sikeredett.

Az új frizura mögöttes jelentését az énekesnő el is árulta Instagram-posztjában. Mint írta, ennek a különleges színárnyalatnak a neve Suzie’s Ocean Blonde, azaz Suzie féle óceán szőke, a frizurát pedig Frederic Aspiras stylist találta ki, aki ezzel a színnel a nemrég elhunyt édesanyja, Suzie előtt szeretne tisztelegni.

Ez a hableányos árnyalat kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb, amit eddig az énekesnő kipróbált, arra viszont kíváncsiak leszünk, hogy vajon meddig fog  tartani… Van egy olyan érzésünk, hogy ősszel az MTV VMA-díjátadón, ahol a hírek szerint Gaga is fel fog lépni, már egy vadiúj frizurával láthatjuk majd a színpadon.

Még több

Frizura