Meghan új frizuráját azonnal látnod kell!

Látványos a változás, amióta Harry herceggel kiléptek a brit királyi család kötelékéből.

Meghan új frizuráját azonnal látnod kell!

Meghan Markle azelőtt is ismert volt, mielőtt feleségül ment volna Harry herceghez, és bár hollywoodi színésznő volt és szerepelt egy sikeres sorozatban, a nevét azért nem tudták olyan sokan. Épp ezért nem is foglalkozott olyan sokat külsejével a sajtó, amióta viszont hercegné lett, mindenkit az érdekel, mi van Meghannel. Na és persze, hogy hogyan néz ki és látszik-e külsején is a változás, főleg, mióta Harryvel otthagyták a királyi családot. A válasz egyszerű: nagyon is!

Meghan minden szempontból felszabadult, és ez most leginkább új frizuráján látszik, ugyanis legutóbb egy nagyon hosszú és nagyon hullámos hajat villantott, amivel akár egy sellőt is alakíthatna valamilyen Disney-filmben. (Valószínűleg nem fog, de bárcsak!)

Meghan egyébként ezt az elképesztően csodálatos hajat a napokban egy online interjú alatt villantotta meg, amikor kivételesen nem őt interjúvolták meg, hanem ő kérdezgette a The 19th alapítóját, Emily Ramshaw-t. Bár a téma is egész érdekes, ha kattintasz a videóra, semmi másra nem tudsz majd koncentrálni, csak arra, hogy mégis hogy lehet valakinek ennyire tökéletes a haja, na és persze, hogy te miként érhetnéd el ugyanezt.

Még több

Frizura