Ettől az egyszerű kiegészítőtől szupermenő lesz a frizurád!

Csak tűzz bele egy (vagy több) hullámcsatot – simára szárított, hullámos vagy természetesen laza tincsekhez is elképesztően jól néz ki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ettől az egyszerű kiegészítőtől szupermenő lesz a frizurád!

Fogadjunk, hogy neked is van minden táskádban pár darab, sőt, valószínűleg a lakás legváratlanabb pontjain bukkannak fel ezek a praktikus kis eszközök – a hullámcsatok most kimondottan coolnak számítanak. Ha csak rögzítéshez veted be őket, itt egy csomó hasznos trükköt találsz. De mostanában sokkal nagyobb szerep jut ezeknek a hasznos kis apróságoknak: klasszul feldobhatod velük a frizurádat! Használhatod a teljesen egyszerű, sima verziót, de nagyon szép díszített változatokat is találhatsz. Ráadásul most minél több, annál jobb: halmozd bátran, egyszerre akár többfélét. Mesés inspirációkat mutatunk!

Cuki

Egy ilyen aranyos mintha remekül feldobja a póló-farmer kombódat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

frances (@shopfrances) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2020, időpont: 7:31 (PST időzóna szerint)

Beszédes

A feliratos változatok akkor érvényesülnek a legjobban, ha összefogott frizurába tűzöd. a magas, Ariana Grande-féle lófarokhoz például elképesztően jól néznek ki!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DA TRINITY (@styledbydatrinity) által megosztott bejegyzés, Aug 16., 2020, időpont: 5:54 (PDT időzóna szerint)

Romantikus

Ugye, milyen egyszeű, és mégis mennyire szép? A fejtetőn leválasztott, finoman hullámos tincseket egymáson keresztezve tűzd le egy picike, díszes csattal, és máris kész a praktikus randifrizura!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abbie Lee Hair Accessories (@abbieleemartin) által megosztott bejegyzés, Aug 11., 2020, időpont: 12:04 (PDT időzóna szerint)

Passzoló

Szuper ötlet a többi kiegészítődhöz illő csatot választani. És innentől nincs semmi kötelező elem – tűzd be a csatokat úgy, ahogy csak szeretnéd, és amennyit csak akarsz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antje Peters Jewelry (@antjepetersjewelry) által megosztott bejegyzés, Aug 10., 2020, időpont: 4:34 (PDT időzóna szerint)

Kecses

A hosszú, strasszos, gyöngyös, vagy strasszos ÉS gyöngyös változatok elegáns szetthez csodásan illenek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Haute Barrette (@hautebarrette) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2020, időpont: 3:08 (PDT időzóna szerint)

Kristályos

A féldrágakövek vagy az ahhoz hasonló díszek igazán különlegesen mutatnak a hajadban. Fonatba tűzve, vagy a felcsavart tincseidet rögzítve velük kifinomultan cool hatást keltenek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MOON POWER Wearable & Fine Art (@vmoonpowerv) által megosztott bejegyzés, Júl 16., 2020, időpont: 3:37 (PDT időzóna szerint)

Szivárványos

Ha szereted a színeket, most használj egy árnyalatból több darabot, hogy ráerősíts! Ez a hullámos tűzési technika gyönyörű volument ad a göndörített tincseknek!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝐒𝐀𝐍𝐂𝐓𝐔𝐀𝐑𝐈 𝐒𝐀𝐋𝐎𝐍 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐈𝐎 (@arianafalcione.hair) által megosztott bejegyzés, Júl 13., 2020, időpont: 7:56 (PDT időzóna szerint)

Trükkös

A legegyszerűbb, fémes fényű vagy fekete csattal is remekül működik ez a tűzés: fogd hátra a tincseid, egész picit csavard csak meg, és háromszög alakban tűzd le őket. Tádááám!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abbie Lee Hair Accessories (@abbieleemartin) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2020, időpont: 9:20 (PDT időzóna szerint)

Párhuzamos

Még egy verzió a szuperegyszerű csat használatára: két tincset vezess hátra, és szépen egymás mellé rendezett csatokkal tűzd le őket. Jó, ha a végén a barátnőd csekkolja, ügyesen rendezted-e el őket egymás mellett!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hair.com (@hairdotcom) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2020, időpont: 1:10 (PDT időzóna szerint)

Sorminta

Első pillantásra csak úgy be vannak tűzve a csatok, a második ránézésre két fontos dolog van, ami annyira menővé teszi ezt a frizurát! A csatok laza, még szabályos elhelyezése, illetve a visszafogott, mégis különleges színválasztás!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HolleewoodHair • Beauty Blog (@holleewoodhair) által megosztott bejegyzés, Júl 27., 2020, időpont: 8:09 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Profimedia/Red Dot

Címkék: cosmo beauty csat frizura frizuratrend haj hajápolás hajtrend hullámcsat

Még több Frizura

A dús haj titka: használd jól a hajhabod!

A dús haj titka: használd jól a hajhabod!

Ügyes kis kellék a dúsító, volumennövelő hab, de van néhány fontos dolog, amit tudnod kell róla, hogy tényleg olyan legyen a frizurád, amilyennek szeretnéd.